spot_img

Villeneuve: «Ο Vettel μπορεί να γράψει βιβλίο για το πώς να χάσεις ένα πρωτάθλημα»

Ο Jacques Villeneuve δεν μάσησε τα λόγια του για ακόμα μια φορά, καθώς η εμφάνιση του Sebastian Vettel στην Ιαπωνία κάθε άλλο παρά τον εντυπωσίασε.

Ο πρωταθλητής του 1997 συχνά πυκνά προκαλεί αντιδράσεις με τις απόψεις του σχετικά με τον κόσμος της F1, είτε πρόκειται για μια ομάδα ή για έναν οδηγό. Ο Καναδός έχει ασκήσει κριτική στη Ferrari και στο παρελθόν και τώρα ήρθε η ώρα και του Vettel.

O Γερμανός στη Suzuka επιχείρησε να προσπεράσει τον Mac Verstappen στη στροφή Spoon, όμως δεν είχε χώρο, με αποτέλεσμα να έχουν επαφή, να πέσει στη τελευταία θέση και να χάσει κάθε ελπίδα για τον τίτλο. Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Vettel βιάστηκε να προσπεράσει και ο Villeneuve είναι ένας από αυτούς.

Ήταν πάρα πολύ πίσω όταν προσπάθησε να προσπεράσει. Ο Max δεν ήταν δυνατόν να πει απλά «παρακαλώ, πέρασε με από εδώ». Ο Vettel δοκίμασε κάτι εκεί και δεν έπαιξε βρώμικα. Απλά ήταν πολύ ριψοκίνδυνο. Θα μπορούσε να γράψει ένα βιβλίο για τη φετινή χρονιά με τίτλο “Πώς να χάσεις ένα πρωτάθλημα”. Η διαφορά μεταξύ αυτού και του Hamilton φέτος είναι πως ο Lewis σκέφτεται τη κατάσταση πριν κάνει μια επιθετική κίνηση. Πιστεύω πως από τον προηγούμενο αγώνα, ο Vettel αποδέχθηκε πως δεν μπορεί να κερδίσει. Μπορείς ήδη να δεις πως είναι πιο χαλαρός.

Με μια νίκη του Hamilton στον επόμενο αγώνα στις ΗΠΑ, εάν ο Vettel τερματίσει από τη 3η θέση και κάτω, τότε ο Βρετανός κλειδώνει τον 5ο του παγκόσμιο τίτλο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles