spot_img

Vettel: «Πολύ τυχερός ο Verstappen»

Ο Sebastian Vettel θεωρεί τυχερό τον Max Verstappen μετά τη μεταξύ τους επαφή στην εκκίνηση, ενώ εξήγησε γιατί δεν μπήκε νωρίτερα στα pit.

O Γερμανός οδηγός της Ferrari, είχε έναν πολύ επεισοδιακό αγώνα και μετά από αλλαγή της εμπρός αεροτομής, ήταν τελευταίος στα πρώτα στάδια. Τελικά, με εκπληκτική οδήγηση και πολύ δυναμικά προσπεράσματα, κατέληξε στην 4η θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα, o Vettel μίλησε για το συμβάν στην εκκίνηση με τον Verstappen και δεν θεώρησε πως υπάρχει ευθύνη.

«Δεν έχω δει το πλάνο από τη μεριά του, αλλά δεν το περίμενα, είχα επικεντρωθεί στον Valtteri, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ήταν ο Lewis μπροστά και αν φρέναρα πιο αργά θα έπεφτα πάνω του. Και μετά ο Max, πήρε το ρίσκο και πέρασε πάνω από την εμπρός αεροτομή. Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες, αλλά συνήθως με κάτι τέτοια περιστατικά κλατάρει το ελαστικό σου, οπότε θεωρώ πως ήταν τυχερός».

Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί δεν μπήκε κατά τη διάρκεια του Safety Car στα pit, καθώς δεν είχαν καταλάβει την έκταση της ζημιάς.

«Ο πρώτος γύρος είναι συνήθως πολύ επεισοδιακός. Τα ελαστικά είναι κρύα και στον αγώνα είχε και πολύ αέρα. Ένιωσα κάτι στις στροφές 6 και 7, αλλά μετά είχαμε SC. Ζήτησα να δουν από τη τηλεμετρία, αλλά πίσω από το SC πηγαίνουμε πολύ αργά και δεν έχεις την απαραίτητη αίσθηση».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles