spot_img

Κρατά μικρό καλάθι ο Dovizioso

O Andrea Dovizioso πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο GP Βαρκελώνης, όμως δήλωσε πως δεν είναι πραγματική εικόνα.

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε μία εβδομάδα και έφτασε στη βαθμολογία τον Maverick Vinales. Ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος μετά τον αγώνα, με επίτευγμα των δύο νικών να έχει να γίνει από το 2010 και τον Casey Stoner.

«Δεν θέλω να παραπονιέμαι σε μια τέτοια στιγμή, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Το Mugello ήταν καλή πίστα για εμάς τα τελευταία χρόνια. Είναι διαφορετική τελείως ιστορία και ήμασταν οι πιο γρήγοροι φέτος. Σήμερα όμως ήταν ένας διαφορετικός, παράξενος αγώνας. Δεν είχε σχέση με την ταχύτητα. Κανείς δεν μπορούσε να πιέσει, επειδή το ελαστικό δεν είχε πρόσφυση, ενώ εγώ είχα πλεονέκτημα στην ευθεία λόγω του δυνατότερου μοτέρ. Επομένως θεωρώ ότι αυτό που είδαμε δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της πραγματικότητας δυστυχώς. Θέλουμε ακόμα κάτι άλλο σε μερικούς τομείς, ενώ στις στροφές έχουμε πρόβλημα όπως και πριν από τέσσερις Γύρους. Δεν θέλω να μιλάω αρνητικά, απλά είμαι ρεαλιστής».

Επιπλέον, o Dovi μίλησε για το πρωτάθλημα και τις ρεαλιστικές πιθανότητες που έχει για να παλέψει.

«Αν θέλουμε να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε κάποιους αγώνες ήμασταν 25s πίσω από τον πρώτο κι έτσι δεν μπορείς να πας για Πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι έχουν δυνατούς οδηγούς και μοτοσυκλέτες. Είμαι ρεαλιστής και δεν ενθουσιάζομαι. Θεωρώ ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες να παλέψουμε για τον Τίτλο, αλλά ακόμα μας λείπει κάτι και αυτό πρέπει να δούμε. Όχι το γεγονός ότι είμαστε 7 βαθμούς πίσω από τον πρώτο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles