spot_img

Βγήκε από το χειρουργείο ο Ricciardo – Πότε επιστρέφει στη δράση

Ο Daniel Ricciardo πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πλέον ξεκινά το μακρύ δρόμο ανάρρωσης για να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

Η αρνητική έκπληξη του Grand Prix Ολλανδίας της Formula 1 ήταν ο τραυματισμός του Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός είχε έξοδο στη στροφή 3 κατά τη διάρκεια του FP3 και η πρόσκρουση στις μπαριέρες είχε αποτέλεσμα να σπάσει το μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι. Τη θέση του στο υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο πήρε ο νεαρός Liam Lawson, ο οποίος τερμάτισε 13ος στον αγώνα.

Το βράδυ του Σαββάτου ταξίδεψε εσπευσμένα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Πριν την έναρξη του αγώνα στο Ζάντβορτ, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, επιβεβαίωσε πως όλα πήγαν καλά με την επέμβαση του Ricciardo.

«Έκανε επέμβαση νωρίτερα μέσα στη μέρα. Του τοποθέτησαν μια πλάκα στο χέρι του. Πήγε καλά η επέμβαση, ήταν επιτυχημένη. Το κόκκαλο είχε σπάσει σε πολλά κομμάτια, όμως ήταν μια κανονική διαδικασία».

Την είδηση την επιβεβαίωσε o Ricciardo μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram. Ο Αυστραλός ανέφερε.

«Έκανα το χειρουργείο σήμερα το πρωί (σ.σ. την Κυριακή). Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά τους και την προσπάθειά τους να μην πέσω ψυχολογικά. Δεν είναι εμπόδιο, είναι μέρος της επιστροφής μου».

Μην χάσετε απόψε εκτάκτως στις 20:30 την εκπομπή Slipstream #122 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. Πατήστε εδώ για να βρείτε το Link.

O Hornerμίλησε στο Sky Sports για το πότε υπολογίζεται η επιστροφή του Αυστραλού στην ενεργό δράση.

«Ένας κανονικός άνθρωπος κάνει 10-12 εβδομάδες να αναρρώσει από αυτόν τον τραυματισμό. Όμως ξέρουμε πως οι οδηγοί της Formula 1 δεν είναι κανονικοί άνθρωποι. Όλα θα εξαρτηθούν από τη διαδικασία ανάρρωσης. Μπορεί να πάρει τρεις εβδομάδες, μπορεί έξι. Κανένας δεν γνωρίζει».

Ο Ricciardo σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Grand Prix Ιταλίας το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου. Στον μήνα αυτό ακολουθούν δύο ακόμη αγώνες σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία στις 17 και 24 αντίστοιχα. Εφόσον ο Ρικάρντο δεν είναι έτοιμος έως τότε, η επιστροφή του θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στο Grand Prix Κατάρ.

Ακούστε την καλοκαιρινή μας εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1 στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles