spot_img

Vinales: «Δεν θα ζητούσα τίποτα περισσότερο»

Ο Maverick Vinales ήταν ο πρώτος νικητής του MotoGP για το 2017 στο Κατάρ και μετά τον αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο Ισπανός παρότι έχασε πολλές θέσεις στην εκκίνηση, ανέκαμψε και με έναν εξαιρετικό αγώνα κράτησε πίσω τον Andrea Dovizioso και τον Valentino Rossi για να πάρει τη πρώτη του νίκη για την Yamaha.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξεκίνησα και καλά και ήμουν δεύτερος στην πρώτη στροφή, αλλά μετά εμφανίστηκε ο Zarco και σήκωσα τη μοτοσυκλέτα για να μην πέσουμε .Μετά ο Marc και ο Dovi με πέρασαν και γλίστραγε αρκετά η πίστα. Ήταν δύσκολο στις στροφές και σε μια γρήγορη μάλιστα βγήκα για λίγο εκτός. Μετά συγκεντρώθηκα κι είχα καλό ρυθμό. Ανέκαμψα και όταν έφτασα τον Marc είπα ότι τώρα ήρθε η ώρα να πιέσω. Είχαμε ωραία μάχη με τον Dovi. Ήξερα ότι αν δεν έκανα κάποια διαφορά, θα με πέρναγε στην ευθεία, ενώ και σε κάποια άλλα σημεία ήταν πολύ γρήγορος. Στο τέλος όμως τα καταφέραμε. Είναι τέλειο, σαν να ζω σε όνειρο, έχοντας πάρει με την Yamaha την pole position και τη νίκη. Δεν θα ζητούσα τίποτα περισσότερο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles