spot_img

Vinales: «Όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι το MotoGP»

Ο Maverick Vinales είχε έναν ακόμα απογοητευτικό αγώνα στην Αυστρία, με τον ίδιο να γλιτώνει από τις μοτοσυκλέτες των Mobidelli και Zarco στο μεγάλο ατύχημα.

Ο Ισπανός ξεκίνησε από την pole position, όμως ο ρυθμός του ήταν για ακόμα μια φορά κακός, πέφτοντας αρκετά πίσω. Στην δεύτερη εκκίνηση έμοιαζε σαν χελώνα στη πίστα, όμως ανέκαμψε και τερμάτισε στην 10η θέση. Η απόδοσή του δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική, με τον ίδιο να βλέπει τον εκνευρισμό του να μεγαλώνει και το Πρωτάθλημα να απομακρύνεται.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 17 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τι να πω μετά από δυο Αγώνες που αντιμετώπισα τεχνικά προβλήματα; Έχω το ρυθμό, αλλά έτσι δεν γίνεται να παλέψεις για το Πρωτάθλημα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά έτσι δεν γίνεται τίποτα. Στις ευθείες απλά δεν μπορούμε. Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Έδειξα τη δύναμή μου στον ένα γύρο μόνο. Δεν είναι εύκολο να σας πω. Κάποιες φορές δεν έχουμε πρόσφυση, όπως σήμερα τόσο στον μπροστά όσο και στον πίσω τροχό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλες οι άλλες μοτοσυκλέτες δείχνουν ένα βήμα μπροστά από εμάς. Ο μόνος με τον οποίο μπορούσα να δώσω μάχες ήταν ο Quartararo. Όλοι οι άλλοι ήταν πιο γρήγοροι στην ευθεία.

Για την ώρα θέλω να περάσουν αυτοί οι δύο αγώνες και να πάμε σε πίστες πιο ευνοϊκές για εμάς. Μόνο στις κατατακτήριες έδειξα τη δύναμή μου. Με αυτά τα προβλήματα είναι δύσκολο να σκέφτεσαι τον Παγκόσμιο Τίτλο. Αν η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά τότε μπορώ να παλέψω για νίκες. Αν όχι δεν μπορώ να κάνω και θαύματα. Στον αγώνα η μοτοσυκλέτα ήταν τέλεια και στον αγώνα όχι. Αν δεν είχα τα προβλήματα θα πάλευα για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτώ ότι μπορώ να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό μόνο το Σάββατο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όσο για το μεγάλο ατύχημα που έγινε στον αγώνα και τα θραύσματα τα οποία απέφυγε, ο Vinales δήλωσε.

Σε επαναλήψεις είδα πόσο κοντά μου πέρασε η μοτοσυκλέτα. Έβλεπα τα θραύσματα να περνούν δίπλα μου αλλά μετά πίεσα αμέσως για να μην με περάσει ο Valentino. Όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι το MotoGP. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε και δεν θα κάνω άλλο σχόλιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles