spot_img

Wolff: «Η σχέση μου με τον Hamilton είναι σαν γάμος»

Ο Toto Wolff αναφέρθηκε στην πιο κρίσιμη συζήτηση που είχε ποτέ του με τον Lewis Hamilton, η οποία όχι μόνο έσωσε τη σχέση τους, αλλά πήγε τη συνεργασία τους σε άλλο επίπεδο. 

Σε μια από τις πιο κρίσιμες σεζόν, τόσο για την Mercedes όσο και για τον Lewis Hamilton, η σχέση και συνεργασία των δυο άκρων μοιάζει να είναι πιο στενή από ποτέ παρά τις όποιες διαταραχές υπήρξαν στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Ferrari – «Δεν έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο»

Η αγωνιστική σεζόν του 2021 δεν έληξε με τον επιθυμητό τρόπο για τον 7φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει τον 8ο τίτλο της καριέρας του, βοήθησε σημαντικά την ομάδα να σημειώσει μια ακόμα νίκη στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Φέτος με τις απαιτήσεις των νέων μονοθεσίων να δημιουργούν δυσκολίες και δίπλα στο νέο teammate του, George Russel, ο Hamilton έχει αποκτήσει έναν πολύπλευρο ρόλο στην ομάδα πέραν από αυτό του οδηγού.  

Η σχέση όμως των δύο δεν ήταν πάντα τόσο ομαλή, όπως αποκαλύπτει ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff. Ο ίδιος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην περίοδο όπου ο Hamilton είχε teammate του τον Nico Rosberg.     

Είχαμε συναντηθεί στο πάρτι Χριστουγέννων που έκανα σπίτι μου και του είπα ότι πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να συνεργαστούμε ή όχι. Εκείνος θέλει να κερδίσει ως οδηγός και εγώ θέλω να κερδίσουμε ως ομάδα. Καμιά φορά όταν δεν είσαι στην ίδια σελίδα αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις και πρέπει να αποφασίσουμε εάν είμαστε σε θέση να βρούμε λύσεις ή όχι. 

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν.

Το 2016, οι δυο ομόσταυλοι της Mercedes χωρίς μεγάλο ανταγωνισμό από τις υπόλοιπες ομάδες ουσιαστικά μονομαχούσαν μεταξύ τους για τον τίτλο. Αυτό έφερε πολλά προβλήματα στην ομάδα εντός και εκτός πίστας. Σύμφωνα με τον Wolff, η σχέση του με τον Hamilton είχε «παγώσει». 

Ήμασταν στην κουζίνα και του εξήγησα πως είναι σαν το γάμο. Ακόμα και όταν δεν συμφωνούμε με την γυναίκα μου σε κάτι δεν περνάει καν από το μυαλό μου να ζητήσω διαζύγιο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην σχέση μου με τον Lewis. Είναι ο καλύτερος οδηγός, τον θέλω να αγωνίζεται με το μονοθέσιο μας και θέλουμε να του δώσουμε το καλύτερο. Συζητούσαμε για ώρες και στο τέλος αυτή η επαγγελματική κουβέντα κατέληξε σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πλέον φίλος μου, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν έχουμε διαφωνίες. Η επιτυχία του Lewis είναι επιτυχία για την ομάδα και το αντίστροφο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Mercedes στις χειμερινές δοκιμές στο Μπαχρέιν παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο στην W13 από αυτό της Βαρκελώνης. Κατά την διάρκεια του τριημέρου όμως όπως όλα δείχνουν δεν βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε. Μένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι τον πρώτο αγώνα της σεζόν για να φέρει βελτιώσεις. 

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles