spot_img

Wolff: «Ο Lewis είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο οδήγησης»

Ο Toto Wolff, μετά την νίκη της Mercedes στο GP Ισπανίας, μίλησε για τον Lewis Hamilton και υπογράμμισε την καταπληκτική οδήγησή του.

Ο αγώνας στο Circuit de Barcelona-Catalunya αποδείχθηκε ένα παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εκτέλεσε με απόλυτη ακρίβεια. Η εκκίνησή του δεν ήταν ιδανική και έχασε την πρωτοπορία από τον Max Verstappen στην πρώτη στροφή της πίστας. Στην συνέχεια του αγώνα εμπιστεύτηκε το πλάνο της ομάδας και με σχεδόν αλάνθαστη οδήγηση κατοχύρωσε την 98η νίκη της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 9 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, μίλησε για την τρομερή απόδοση του Βρετανού καθ’ όλο το αγωνιστικό τριήμερο.

Είναι αδύνατο να απαντήσω κάθε φορά που με ρωτάνε ποιος είναι ο καλύτερός του γύρος ή αγώνας. Η απόδοσή του βρίσκεται σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο πλέον, που κανείς δεν έχει ξαναδεί. Σήμερα, αν και το μονοθέσιο δεν βρίσκονταν σε καλή κατάσταση, κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα από τους υπόλοιπους και να κερδίσει. Σε συνδυασμό με την 100ή του pole είναι πραγματικά κάτι το εκπληκτικό. Αν φτιάξει κάποιος ένα βίντεο με όλους τους ταχύτερους γύρους του, θα είχε διάρκεια πάνω από μια ώρα. Αυτό απλά αποδεικνύει πόσα έχει πετύχει στον χώρο.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Παρά την λαμπρή καριέρα του Βρετανού, πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται στο μονοθέσιο και όχι στις οδηγικές ικανότητές του.

Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν τα πράγματα έτσι. Όσο πιο περισσότερο επιτυχής γίνεσαι, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζήλια και αρνητικότητα που συναντάς. Τίποτα όμως από τα όσα ακούγονται δεν έχουν σημασία, εμείς επικεντρωνόμαστε στον στόχο μας. Είναι ξεκάθαρα ένας απίστευτος οδηγός και διαρκώς εξελίσσεται εντός και εκτός πίστας. Δεν θα ήταν 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άλλωστε. Πιστεύω η σχέση και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε μεταξύ μας είναι που μας έχει επιτρέψει να έχουμε τόσες επιτυχίες τα τελευταία επτά χρόνια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το σίγουρο είναι πως ο Hamilton θα καταφέρει να συμπληρώσει 100 νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν και να θέσει άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles