spot_img

Wolff: «Ο ρυθμός μας ήταν από άλλο γαλαξία»

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, μίλησε σχετικά με τη βελτίωση της ομάδας του το τελευταίο χρονικό διάστημα και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Στο Grand Prix Καναδά είδαμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από τη Mercedes-AMG. Για πρώτη φορά στη σεζόν η γερμανική ομάδα ήταν σε θέση να διεκδικήσει νίκη, ενώ κατέκτησε την πρώτη της pole position και πήρε το πρώτο της βάθρο στη σεζόν.

Ο George Russell τερμάτισε 3ος μπροστά από τον Lewis Hamilton, στα καλύτερα φετινά τους αποτελέσματα. Επιπρόσθετα, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα παίρνοντας τον έναν επιπλέον βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Το GP Καναδά από μία άλλη οπτική γωνία

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν πήρε νίκη στον Καναδά, έμεινε εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα της αναβαθμισμένης W15.

«Στο FP3 ο Lewis έκανε έναν αδιανόητο χρόνο κι έπειτα ο ρυθμός αγώνα του στην προσομοίωση που έκανε ήταν γαλαξιακός, είχε αστρονομική ταχύτητα. Είχαμε πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό όμως στις κατατακτήριες δοκιμές παρά το ότι ξεκινάμε δυνατά χάνουμε απόδοση μέχρι το τέλος. Μπορεί να είχαμε τελειοποιήσει την απόδοσή μας όμως το μονοθέσιο είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον μίλησε σχετικά με το κλίμα απογοήτευσης το οποίο επικρατούσε στο εσωτερικό της Mercedes μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

«Όταν τερματίζουμε έναν αγώνα στις θέσεις 3 και 4 έπειτα από το κακό μας ξεκίνημα, τότε μπορώ να πω πως πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τα προηγούμενα Grand Prix, ωστόσο και οι δύο οδηγοί μας είδαν πως είχαμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Είχαμε ορισμένα αρνητικά συναισθήματα επειδή μπορούσαμε να κερδίσουμε κι άλλες θέσεις. Αν όμως πριν το τριήμερο μας λέγατε να τερματίσουμε στις θέσεις 3 και 4 τότε θα το δεχόμασταν».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles