spot_img

Yamaha: «Σημαντικός ο Rossi στην εξέλιξη της M1»

Η Yamaha απαντάει εμμέσως στον Valentino Rossi για τα σχόλιά του, τονίζοντας πως ο Ιταλός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Ο “Vale” αποχωρεί από την εργοστασιακή ομάδα και από το 2021 θα αγωνίζεται στην SRT Petronas Yamaha. Τη θέση του στην Monster Yamaha θα πάρει ο Fabio Quartararo, ο οποίος κατέκτησε τρεις νίκες στο 2020. Ο Rossi ήταν ο μοναδικός αναβάτης με M1 ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει αγώνα. Οι ιδιωτικοί αναβάτες πάντως, κέρδισαν στα ίσα τους εργοστασιακούς.

Διαβάστε επίσης: O Glickenhaus αποκλειστικά στο Automotonews

Ο επικεφαλής της ομάδας τώρα, Lin Jarvis, αναφέρεται στον Ιταλό, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ομάδα το 2020. Μιλάει για τη σημαντικότητα της παρουσίας του αλλά και το μέλλον της Yamaha.

Το ότι ήταν 15 χρόνια με την Yamaha είναι κάτι το απίστευτο. Όμως, θα αλλάξουν τα πράγματα μιας και μετακινείται στη διπλανή πόρτα. Από την άλλη όμως, δεν θα είναι και τόσο διαφορετικά, αφού ο Valentino θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη και το 2021. Θα έχει στη διάθεσή του μια μοτοσυκλέτα εργοστασιακή, ίδια με αυτή των εργοστασιακών. Είναι αλήθεια πως οι εργοστασιακοί θα έχουν πρώτο λόγο στην εξέλιξη, αλλά και η πληροφόρηση του Valentino θα είναι πολύ σημαντική. Το να έχεις περισσότερες μοτοσυκλέτες στην πίστα είναι καλό και σίγουρα οι μηχανικοί μας θα ακούν τους Maverick, Fabio και Valentino για να εξελίσσουν τη μοτοσυκλέτα. Φυσικά όμως έχουμε και πολύ ενδιαφέρουσα πληροφόρηση από τα δεδομένα του Franky, με λίγο παλιότερη μοτοσυκλέτα. Επομένως, δεν θεωρώ ότι η αλλαγή θα είναι τεράστια και δεν θα αλλάξει σε τόσο σημαντικό βαθμό το πώς εξελίσσουμε τη μοτοσυκλέτα μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει η Yamaha να λύσει τα προβλήματα της M1 στο 2021; Θα καταφέρει ο Rossi να κερδίσει αγώνα την επόμενη σεζόν με την ιδιωτική Yamaha;

Δείτε τον μεγάλο τελικό του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles