spot_img

Υπερειδική στο ΟΑΚΑ το Ράλλυ Ακρόπολις το 2022

Στο Ράλλυ Ακρόπολις του 2022 θα δούμε την υπερειδική του αγώνα να διεξάγεται και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο, φέρνοντας αναμνήσεις από τα παλιά. 

Έπειτα απο αρκετά χρόνια απουσίας, το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε στο πρόγραμμα του WRC τη φετινή χρονιά και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Η ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας προσέλκυσε ένα τεράστιο κοινό μικρών και μεγάλων, ενώ οι κλασικές διαδρομές του Ακρόπολις θύμισαν σε όλα τα πληρώματα τη σημασία του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τώρα, η Motorsport Greece, μετά τη μεγάλη επιτυχία του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, ανακοίνωσε πως το 2022 η υπερειδική διαδρομή θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 8-11 Σεπτεμβρίου της επόμενης χρονιάς και ο εθνικός μας αγώνας θα ξεκινήσει από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού

Το 2005 ήταν η πρώτη χρονιά που είδαμε τα World Rally Cars να δίνουν τις μάχες τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο είχε γεμίσει από 70.000 θεατές. Το ίδιο συνέβει και την επόμενη χρονιά και πλέον το 2022, 16 ολόκληρα χρόνια μετά, θα δούμε τα αγωνιστικά του WRC να δίνουν και πάλι μάχη εκεί.

Το Ράλλυ Ακρόπολις του 2022 θα έχει και τη συμμετοχή της κατηγορίας Junior WRC, κάτι το οποίο επιφέρει ακόμα 12 συμμετοχές στην πλούσια λίστα που αναμένουμε. Την επόμενη χρονιά το WRC μπαίνει σε μια νέα εποχή, καθώς θα δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού τα υβριδικά Rally1 αυτοκίνητα από τις Toyota, Hyundai και M-Sport Ford.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε τον Αγώνα του Kyalami για το Πρωτάθλημα της Asxeto Corsa.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles