spot_img

GP Αυστρίας FP2: Έσπασε τα χρονόμετρα ο Dovi

O Andrea Dovizioso, ήταν ταχύτερος στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Red Bull Ring, δείχνοντας πως η Ducati θέλει μόνο τη νίκη.

Ο Ιταλός, μπήκε στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και μετά από συνεχόμενους γύρους έγραψε το 1:24.046 για να πάρει μια εντυπωσιακή 1η θέση.

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές στο FP2, με τους περισσότερους αναβάτες να βελτιώνουν τα πρωινά περάσματα τους.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Maverick Vinales με την εργοστασιακή Yamaha. Ο Ισπανός, βελτίωσε τον χρόνο του στο τελευταίο πέρασμα, όμως ήταν 0.234s πιο αργός από τον Ιταλό της Ducati σε μια καλή συνολικά περίοδο για την ομάδα. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο Dani Pedrosa με την Honda, 0.4s πίσω από τον Dovi, φέρνοντας τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις.

Ακολούθησε ο Johann Zarco με την Yamaha της Tech3, ενώ την πρώτη 5άδα ολοκλήρωσε ο Jorge Lorenzo. O Ισπανός δείχνει δυνατός σε αυτή τη πίστα και πρέπει να αποδώσει, καθώς είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Ducati να πάρει τη νίκη.

Ο Marc Marquez ήταν στην 6η θέση, με τον Ισπανό να έχει μια περίεργη περίοδο. Ο πρωταθλητής, είχε καλό ρυθμό και την πρωτοπορία σε ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας, όμως οι τελευταίοι του γύροι δεν ήταν καθαροί και έμεινε 0.6s πίσω από τον Dovizioso.

Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Crutchlow, Aleix Espargaro, Redding και Bautista.

O Valentino Rossi δεν είχε και την καλύτερη ημέρα. Ο Ιταλός ήταν μόλις 12ος στο FP2 και πλέον πρέπει αύριο να πιέσει για να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στο Q2.

H δράση συνεχίζεται το Σάββατο με το FP3, το FP4 και τις κατατακτήριες δοκιμές.

Aποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles