spot_img

GP Σακχίρ FP3: H απάντηση του Verstappen

Ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Σακχίρ, με τις κατατακτήριες να αναμένονται απρόβλεπτες.

Ο Ολλανδός ήταν εντυπωσιακός στο γύρο του με την soft γόμα και πήρε τα ηνία στη διαδικασία. Σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 0:54.064 και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για pole position. H RB16 είναι ταχύτατη, ιδιαίτερα στο δεύτερο κομμάτι και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Ο Valtteri Bottas έδωσε τις δικές του απαντήσεις με έναν πολύ δυνατό χρόνο. Ο Φινλανδός έκανε λάθος στο τελευταίο κομμάτι που του κόστισε την 1η θέση, αλλά ξέρει πως μπορεί να πάρει εκείνος την pole. Την 3η θέση έκλεισε ο εντυπωσιακός Pierre Gasly με την Alpha Tauri, o οποίος έκανε και πάλι πολύ καλό χρόνο. Συνολικά έμεινε 0.3s πίσω από τη κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να περιμένουμε από τον Russell;

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Esteban Ocon με την Renault. O Γάλλος έκανε το ταχύτερο τελευταίο κομμάτι και θα παίξει μεγάλο ρόλο στις κατατακτήριες. Ευχάριστη εικόνα για την McLaren, η οποία είδε τον Lando Norris στην 5η θέση έπειτα από μια πολύ κακή Παρασκευή. Ο Alex Albon ήταν ο μοναδικός με τη medium γόμα, αλλά πήρε την 6η θέση. Ο George Russell δεν είχε καλό FP3, με τον Βρετανό να βελτιώνει ελάχιστα από χθες και η απόδοση του αργότερα αποτελεί ερωτηματικό.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream με την ανάλυση του GP Μπαχρέιν.

Οι δύο Racing Point και ο Carlos Sainz έκλεισαν τη πρώτη 10άδα του FP2, με τη διαφορά του 2ου Bottas από τον 10ο Sainz να είναι μόλις 0.4s. Ο Antonio Giovinazzi ήταν 11ος για την Alfa Romeo με έναν πολύ καλό χρόνο, μπροστά από τον Daniil Kvyat.

Οι δύο Ferrari ήταν εκτός 10άδας και η εικόνα τους προβληματική. Οι Charles Leclerc και Sebastian Vettel είχαν διαφορά 0.004s μεταξύ τους. Όμως ο Γερμανός ολοκλήρωσε νωρίτερα τη διαδικασία με πρόβλημα στον κινητήρα. Η ομάδα του θα προβεί σε αλλαγή πριν τις κατατακτήριες. Όμως το 13-14 δεν είναι αυτό που θα ήθελαν. Ο Daniel Ricciardo ήταν στην 15η θέση και ο τελευταίος στο ίδιο δευτερόλεπτο από τον Verstappen.

Οι Haas και οι Williams ήταν με διαφορά τα πιο αργά μονοθέσια στη πίστα και ένα δευτερόλεπτο μακριά. Οι κατατακτήριες αναμένονται συναρπαστικές και απρόβλεπτες. Το track position θα είναι πολύ σημαντικό και το slipstream μπορεί να κρίνει την pole position.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα FP3 GP Σακχίρ

Δείτε τους αγώνες των ΗΠΑ και Βελγίου για το F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles