spot_img

Αισιοδοξία στην F1 για αγώνες με παρουσία οπαδών

Η F1 είναι αισιόδοξη πως μεγάλο πλήθος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν με παρουσία οπαδών το 2021.

Μπορεί το πρόγραμμα της Formula 1 για την αγωνιστική σεζόν του 2021 να ανακοινώθηκε μέσα Ιανουαρίου, αλλά ήδη έχουμε πολλές αλλαγές. Η πανδημία του Covid-19 συνεχίζει να πλήττει χώρες παγκοσμίως, με αποτέλεσμα το αγωνιστικό καλεντάρι να παίρνει διαρκώς και διαφορετική μορφή. Το πρόγραμμα το εμβολιασμών, αν και βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν εγγυάται την ελεύθερη έλευση των φίλων της F1 στις πίστες.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο, Η Ferrari στο WEC με Le Mans Hypercar

Παρ΄όλα αυτά, η Επικεφαλής οργάνωσης Promoter Αγώνων, Chloe Targett-Adams, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα φέτος τα τηλεοπτικά πλάνα να γεμίσουν όχι μόνο με μονοθέσια αλλά και οπαδούς.

Προς το παρόν είμαι ακόμα αισιόδοξη πως οι περισσότεροι αγώνες θα διεξαχθούν με θεατές. Σίγουρα όμως αυτό είναι κάτι που καθορίζεται από την περιοχή που διεξάγεται ο αγώνας. Στην Μεγάλη Βρετανία, το πρόγραμμα εμβολιασμών πάει πολύ καλά, κάτι που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την προώθηση για το Grand Prix στο Σιλβερστόουν με ανοιχτές πύλες. Γενικά, ευελπιστώ μέχρι το τέλος της χρονιάς το μεγαλύτερο κομμάτι των αγώνων να διεξαχθούν με ουσιαστικό κοινό.

Ακούστε την εκπομπή #40 του “Slipstream”, με τις αναλύσεις των τελευταίων εξελίξεων της F1.

Συγκεκριμένα, όπως και η ίδια εξηγεί στην συνέχεια, η σεζόν 2020 ήταν μια πολύτιμη εμπειρία. Ήταν αναγκαίο να μάθουν να διαχειρίζονται την διεξαγωγή των αγώνων ακόμα και σε τόσο δυσμενείς συνθήκες.

Σε Πορτογαλία και Ρωσία πέρυσι είχαμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αγώνες με σχεδόν τριάντα χιλιάδες φίλους της F1. Πάνω σε αυτά τα πρότυπα θα βασιστούμε, για να δημιουργήσουμε ένα πλάνο στο οποίο η ασφάλεια του κοινού θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Έχουμε κάνει ξεκάθαρο στους χρηματοδότες μας πως είμαστε διαθέσιμοι να συνεργαστούμε μόνο με όσους δέχονται αυτές τις προϋποθέσεις. Το σίγουρο είναι πως όλοι μας θέλουμε οι οπαδοί να επιστρέψουν μαζί μας στην δράση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η αλήθεια είναι πως παρά τις δυσκολίες, τόσο σε οικονομικό όσο και τεχνικό επίπεδο, η προσπάθεια του σπορ να διεξαχθούν οι αγώνες παραμένει αξιέπαινη. Η F1 χρειάζεται τη παρουσία οπαδών το 2021, καθώς εμπλουτίζει και το τηλεοπτικό προϊόν.

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Δείτε το GP Βραζιλίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles