spot_img

Περισσότερες αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της Ferrari

Η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε ακόμη περισσότερες διαφοροποιήσεις στη δομή του τεχνικού της επιτελείου ενόψει της ανερχόμενης σεζόν.

Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από τροποποιήσεις στον χώρο αυτόν ήδη από τα μέσα του 2020, σε μια χρονιά που είδε την απόδοσή της να κατρακυλά απογοητευτικά.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το τεχνικό επιτελείο της Ferrari έχει οριοθετηθεί σε τέσσερις τομείς, των οποίων οι επικεφαλής δίνουν συστηματικά αναφορά στον γενικό επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto. Οι υπεύθυνοι των τομέων αυτών είναι οι: Enrico Cardile (τομέας σασί), Enrico Gualtieri (κινητήρια μονάδα), Laurent Mekies (αγωνιστικό τμήμα) και Gianmaria Fulgenzi (διαχείριση προμήθειας υλικών). Ο τομέας του σασί έχει ήδη αναδιαμορφωθεί από το περασμένο καλοκαίρι με την δημιουργία ενός καινούριου τμήματος εξέλιξης, το οποίο θα διευθύνει ο Cardile.

Ακούστε την εκπομπή #40 του “Slipstream”, με ανάλυση νέων μονοθεσίων της F1.

Επίσης, παραμένοντας στον τομέα σασί, η δομή του μονοθεσίου θα επιβλέπεται από τον David Sanchez, το τμήμα λειτουργιών του από τον Diego Ioverno, ενώ το τμήμα πειραματικής μηχανολογίας θα το αναλάβει ο Fabio Montecchi. Τέλος, όπως γνωρίζουμε ήδη, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος μηχανολογίας σασί, Simone Resta, έχει μετατεθεί στο νέο τμήμα εξέλιξης εξαρτημάτων που θα εξυπηρετεί την ομάδα της Haas.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari δήλωσε πως όλες αυτές οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν “με στόχο την επίτευξη αποτελεσματικότητας και αξιοπιστίας, ώστε να επέλθει η μέγιστη βελτίωση στην απόδοση”.

Δείτε τον εναρκτήριο αγώνα της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles