spot_img

Alonso και «El Plan» πάνε μαζί το 2022

Ο Fernando Alonso θέλει να «απολαύσει περισσότερο» το 2022, βάζοντας σε ισχύ το «El Plan» και ειδικότερα όταν θα ολοκληρωθεί το νέο μονοθέσιο της Alpine.

Η Renault το 2021 μετονομάστηκε σε «Alpine F1 Team», παίρνοντας το όνομα που χρησιμοποιεί η αυτοκινητοβιομηχανία και στα υπόλοιπα Πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από πλευράς αποτελεσμάτων δεν άλλαξαν πολλά, αφού η Alpine ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση, όπως συνέβη με τη Renault το 2019 και το 2020.

Οι βαθμοί της Alpine ήταν λιγότεροι από πέρυσι (155 έναντι 181). Ωστόσο η ομάδα θριάμβευσε στο GP Ουγγαρίας, όπου ο Esteban Ocon κατέκτησε την πρώτη νίκη στην υβριδική εποχή, ενώ στο GP Κατάρ ο Fernando Alonso επέστρεψε στο βάθρο από το 2014 (3η θέση).

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1950s

Παρ’ όλα αυτά, η Alpine είχε φέτος ως προτεραιότητα την προετοιμασία του μονοθεσίου του 2022, όπως συνέβη και με τις περισσότερες ομάδες του grid. Οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας ελπίζουν πως μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω την επόμενη σεζόν, με τον Fernando Alonso να εκφράζει, επίσης, αυτή την επιθυμία.

Είναι μία μεγάλη χρονιά με τις αλλαγές στους κανονισμούς. Ελπίζουμε να είμαστε από τις ομάδες που θα τους εκμεταλλευτούν και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν. Είναι πολύ δύσκολη η οποιαδήποτε πρόβλεψη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να έχουμε ένα «δυνατό χειμώνα» και να ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για την επόμενη χρονιά. Έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι προετοιμασίας για τον σχεδιασμό του μονοθεσίου της επόμενης χρονιάς, επομένως θα δούμε πού βρισκόμαστε στις πρώτες δοκιμές και θα συνεχίσουμε από εκεί την προσπάθεια. Το «El Plan» συνεχίζει να «φορτώνει» και θα το διασκεδάσουμε αρκετά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Το 2022, με τις μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς, δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες που δεν ήταν πρωταγωνίστριες να βρεθούν στην κορυφή. Μένει ν’ αποδειχτεί ποια ομάδα έχει προετοιμαστεί καλύτερα και μπορεί να ξεχωρίσει στη νέα εποχή της Formula 1. 

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του 2021 και το F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles