spot_img

Alonso: «Θα επιτεθώ στον Verstappen στην πρώτη στροφή»

Ο Fernando Alonso επέστρεψε μετά από πάρα πολύ καιρό στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και επιθυμεί να διεκδικήσει τη νίκη στο GP Καναδά από τα πρώτα κιόλας μέτρα.

Από την έναρξη του τριημέρου του GP Καναδά, ο Fernando Alonso σημείωνε άκρως ανταγωνιστικούς χρόνους και έδινε την αίσθηση πως μπορεί να τερματίσει πολύ ψηλά στις κατατακτήριες. Αυτό επιβεβαιώθηκε ίσως με τον καλύτερο τρόπο, με τον Ισπανό να βρίσκεται για πρώτη φορά μετά το 2012 στην πρώτη σειρά εκκίνησης σε αγώνα Formula 1. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ταχύτερος κατά 0,152s από τον συμπατριώτη του, Sainz, που έμεινε στην 3η θέση και έχει μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.

Ο Fernando Alonso ήταν προφανώς χαρούμενος με την επίδοσή του και ρωτήθηκε, αμέσως μετά το τέλος των κατατακτηρίων, για το πώς αισθάνεται:

«Νιώθω πολύ ωραία. Ήταν ένα απίστευτο τριήμερο μέχρι τώρα για εμάς. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στις ελεύθερες δοκιμές, όπως συνήθως συμβαίνει τις Παρασκευές. Το Σάββατο, όμως, φαίνεται να χάνουμε λίγο ρυθμό. Σήμερα, ωστόσο, χάρη στις βρόχινες συνθήκες το μονοθέσιο ήταν πολύ ανταγωνιστικό, ήμουν πολύ άνετος στο να το οδηγώ. Νομίζω, επίσης, πως οι θεατές με ώθησαν να πιέσω περισσότερο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #89 στο Spotify!

Ο Ισπανός, εν συνεχεία, έκανε γνωστές τις προθέσεις του για τον κυριακάτικο αγώνα:

«Θα δούμε τι θα συμβεί, θα επιτεθώ στον Max (Verstappen) στην πρώτη στροφή».

Ο Fernando Alonso επέστρεψε το 2021 στη Formula 1 μετά από απουσία δύο χρόνων και κατάφερε να βρεθεί μία φορά στο podium την περσινή σεζόν στο GP Κατάρ. Ο Ισπανός έχει μία χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσει και πάλι νίκη στη Formula 1, ωστόσο το εμπόδιο του Max Verstappen κάθε άλλο παρά εύκολο να ξεπεραστεί είναι.

Δείτε το μεγάλο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles