spot_img

Verstappen: «Δεν περιμένω εύκολο αγώνα»

Ο Max Verstappen περιμένει έντονο ανταγωνισμό στον αγώνα του Καναδά, παρά το γεγονός πως έχει να αντιμετωπίσει μόνο μία Ferrari.

Ο Max Verstappen είχε εκπληκτική επίδοση στις κατατακτήριες του GP Καναδά και κατέκτησε με σχετική άνεση την pole position. Ο Ολλανδός ήταν πάνω από 0,6s από όλους τους αντιπάλους του κι έχει τη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα στην πίστα του Μόντρεαλ να σημειώσει ακόμα μία νίκη το 2022 και να αυξήσει το προβάδισμά του στο Πρωτάθλημα οδηγών. Ωστόσο, ο ίδιος δεν περιμένει να έχει εύκολο έργο, καθώς θα έχει δίπλα του τον πολύπειρο Fernando Alonso.

Αμέσως μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Max Verstappen μίλησε στο Sky Sports F1 και αναφέρθηκε στην επίδοσή του, κάνοντας αρχικά μία πρώτη εκτίμηση για τον αγώνα.

«Δεν περιμένω και πάλι έναν πολύ εύκολο αγώνα. Νομίζω πως σήμερα με τις δύσκολες συνθήκες μείναμε ήρεμοι, δεν κάναμε λάθη και πήραμε τις σωστές αποφάσεις στο Q3. Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός πως πήραμε την pole position εδώ, αλλά και με την επιστροφή μας στο Μόντρεαλ. Έχει περάσει καιρός και είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε αυτούς τους θεατές».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αζερμπαϊτζάν.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 τόνισε τα συναισθήματα που του προκαλεί η επιστροφή της Formula 1 στο Circuit Gilles Villeneuve μετά από 3 χρόνια.

«Όποτε ερχόμαστε εδώ έχουμε αυτή την αίσθηση των kart, υπάρχουν κατάλληλα kerbs στην πίστα. Πάντοτε απολαμβάνουμε να οδηγούμε εδώ και ανυπομονώ για τον αγώνα».

Ο Max Verstappen βρίσκεται ήδη 21 βαθμούς μπροστά από τον Sergio Perez και 34 από τον Charles Leclerc. Με δεδομένο πως οι δυο τους εκκινούν από χαμηλές θέσεις στο GP Καναδά, ο Ολλανδός έχει μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει σημαντικά το προβάδισμά του στη βαθμολογία.

Δείτε το μεγάλο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles