spot_img

Alonso: «Θέλουμε κάτι παραπάνω από βάθρο»

Ο Fernando Alonso έμεινε ευχαριστημένος από το βάθρο που πήρε στο GP Μαϊάμι και πλέον θέτει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για την Aston Martin.

Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, ο Fernando Alonso δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη στο Grand Prix Μαϊάμι. Η Aston Martin AMR23 είναι ένα γρήγορο μονοθέσιο, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα τη Red Bull RB19. Έτσι ο Ισπανός έμεινε 3ος, πίσω από τους Max Verstappen και Sergio Perez.

Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο πρώην teammate του στη McLaren, Jenson Button, απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις του Αλόνσο για τον αγώνα του στο Μαϊάμι.

«Το μονοθέσιο είναι φανταστικό. Είχα μοναχικό αγώνα, δεν γινόταν τίποτα μπροστά μας με τις Red Bull. Περιμέναμε περισσότερο ανταγωνισμό. Η Ferrari ήταν χειρότερη απ’ όσο περιμέναμε. Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο».

Σε ερώτηση που του έγινε για τις μάχες που έδωσε στην πίστα, είπε.

«Ήταν διασκεδαστικές οι μάχες. Στην εκκίνηση ήμουν στη λάθος πλευρά και ανησυχούσα. Όλα πήγαν καλά, πήραμε το βάθρο και ετοιμαζόμαστε τώρα για τους επόμενους τρεις αγώνες σε Ίμολα, Μονακό και Βαρκελώνη. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream #112, για τον κόσμο της Formula 1. 

Όταν ο Μπάτον τον ρώτησε για το πότε θα παλέψει στα ίσα με τα μονοθέσια της Red Bull, o 41χρονος απάντησε.

«Στην αρχή της χρονιάς το να πάρουμε βάθρο θα ήταν φανταστικό. Τώρα, μετά από τέσσερα βάθρα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον μία 2η θέση. Τα μονοθέσια της Red Bull δεν έχουν αδύνατα σημεία και είναι πάντα πολύ γρήγορα. Μπορεί στο Μονακό ή τη Βαρκελώνη να έχουμε κάποιες πιθανότητες».


Επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Δείτε το ανατρεπτικό GP Ιταλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles