spot_img

Verstappen: «Είμαι τόσο υπερήφανος, ήταν ένας δύσκολος αγώνας»

Το ιδανικό ξεκίνημα έκανε στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος ο Max Verstappen και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του Grand Prix Ολλανδίας αναδείχθηκε ο νικητής στον αγώνα της πατρίδας του.

Η ονειρική σεζόν του Max Verstappen συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο και μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1. Βέβαια τίποτα δεν θύμιζε καλοκαίρι στο Grand Prix Ολλανδίας και παρά τις καιρικές συνθήκες ο Verstappen κλείδωσε την 9η συνεχόμενη νίκη του στη σεζόν.

Φυσικά ο Verstappen δήλωσε πολύ χαρούμενος να κάνει το χατ-τρικ νικών στην πατρίδα του.

«Είναι απίστευτο αποτέλεσμα ειδικά σήμερα γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες με τον καιρό και έπρεπε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Είμαι πολύ περήφανος και ανατρίχιασα όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο πριν την εκκίνηση. Ακόμα και με την δυνατή βροχή οι οπαδοί έφτιαξαν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα».

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο Ολλανδός ισοφάρισε το ρεκόρ του Sebastian Vettel με την Red Bull Racing το 2013. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Verstappen αναμένεται να επεκτείνει περεταίρω το ρεκόρ αυτό μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Βέβαια όπως τόνισε και ο ίδιος οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές.

«Θα το σκεφτώ για την επόμενη εβδομάδα και την 10η νίκη, αλλά προς το παρόν θα απολαύσω αυτή τη νίκη. Πάντα οι αγώνες είναι δύσκολη και να έχεις καλή απόδοση και είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι νικητής εδώ».

Ο Ολλανδός Πρωταθλητής έκλεισε τις δηλώσεις του με ευχαριστήρια λόγια στην μητρική του γλώσσα προς τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν εκεί για να τον υποστηρίξουν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles