spot_img

Ανανέωσε ο Norris με τη McLaren

Ο νεαρός Lando Norris επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη McLaren για τρία ακόμη χρόνια.

Μόλις δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της MCL36, η McLaren είχε μια ευχάριστη ανακοίνωση να πραγματοποιήσει. Η ομάδα του Woking επισημοποίησε την επέκταση του συμβολαίου της με τον Lando Norris για τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση της Red Bull για αποφυγή σκηνικών Yas Marina

Ο νεαρός Βρετανός αστέρας θα οδηγεί για την ιστορική ομάδα μέχρι το 2025, όπως γνωστοποιήθηκε από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media. Στο πλαίσιο του GP Μονακό του 2021, η McLaren είχε ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του 22χρονου για τα επόμενα χρόνια.

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή “Slipstream” με την παρουσίαση της Red Bull RB18.

Όμως με τη σημερινή της ανακοίνωση, η McLaren και ο Norris υπέγραψαν ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025. Αυτό δείχνει πως θα έχει αυξημένες αποδοχές. Το 2021 ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά για τον ίδιο, καθώς κατέκτησε την πρώτη pole position της καριέρας του, ανέβηκε τέσσερις φορές στο βάθρο, ενώ στη βαθμολογία των οδηγών ολοκλήρωσε στην 6η θέση.

Ο Norris μίλησε με μεγάλη χαρά για το νέο του συμβόλαιο.

Στη McLaren νιώθω σαν το σπίτι μου και αγαπώ όλους τους ανθρώπους που είναι μέρος της. Μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα, είμαι μέρος του ταξιδιού αυτού. Πέρυσι κάναμε ακόμα ένα μεγάλο βήμα, τόσο σαν ομάδα αλλά και προσωπικά. Βλέπω και νιώθω όλη την προσπάθεια που καταβάλλεται από την ομάδα ώστε μελλοντικά να μαχόμαστε για τίτλους. Αυτό μου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Ήταν απόλυτα λογικό και φυσικό να επεκτείνω τη συνεργασία μου με τη McLaren για τα επόμενα χρόνια.

Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Andreas Seidl, αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο του Norris.

Η ευκαιρία να διευρύνουμε τη συνεργασία της McLaren με τον Lando αντανακλά τη θέληση και την πεποίθησή μας πως είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Είναι επίσης και δείγμα της εμπιστοσύνης του προς την ομάδα. Ο Lando έχει δείξει τρομερή εξέλιξη ως οδηγός τα τελευταία χρόνια και είναι σημαντικό στοιχείο του πλάνου μας. Μαζί με τον Daniel μάς δίνει τη σταθερότητα που θέλουμε, ώστε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε για να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

O Norris θα συνεχίσει μαζί με τον Daniel Ricciardo, o οποίος έχει συμβόλαιο με τη McLaren μέχρι το τέλος του 2023. Ο Αυστραλός κατέκτησε την πρώτη του νίκη από το 2018 στο περσινό GP Ιταλίας, όπου η ομάδα έκανε το 1-2.

Αξιολογούμε τους οδηγούς της Formula 1 για τη σεζόν του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles