spot_img

Το νέο πρόσωπο της Honda αποκαλύφθηκε (vid)

Η Repsol Honda παρουσίασε την ανανεωμένη RC213V και ευελπιστεί, με έναν ανανεωμένο Marc Márquez, να επιστρέψει στις επιτυχίες στο MotoGP.

Η εργοστασιακή ομάδα της Honda στο MotoGP παρουσίασε τα χρώματα της μοτοσικλέτας της για το 2022. Η Repsol Honda άλλαξε ριζικά την RC213V αγωνιστική της μοτοσικλέτα, θέλοντας να δώσει νέα εφόδια στους αναβάτες και να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή έπειτα από δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η Ducati αποκάλυψε την ομάδα του 2022
Photo: Honda

Τα χρώματα της νέας μοτοσικλέτας παραμένουν τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί, κόκκινο, λευκό με κεντρικό χορηγό τη Repsol και τη Red Bull, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα πάνω στη μοτοσικλέτα έχουν αλλάξει. Το εμπρός μέρος έχει γίνει πιο αιχμηρό και η εισαγωγή αέρα έχει μεγαλώσει χαρακτηριστικά. Νέα είναι τα αεροδυναμικά φτερά στο εμπρός μέρος, ενώ τεράστια αλλαγή έχουμε και στην ουρά της μοτοσικλέτας. Το πίσω μέρος είναι φαρδύτερο και τοποθετημένο πιο ψηλά, με το σύστημα εξάτμισης να βγαίνει ψηλά και στην άκρη, αντί για τη μέση που είχαμε συνηθίσει.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Το πρώτο δείγμα της νέας μοτοσικλέτας στις δοκιμές της Μαλαισίας ήταν θετικό, με τους Marc Márquez και Pol Espargaró να βρίσκουν πολλά θετικά στοιχεία. Βασικό είναι ότι η RC213V του 2022 είναι καλύτερη στην έξοδο των στροφών, εκεί δηλαδή που έπασχε η μοτοσικλέτα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ο κινητήρας είναι ελαφρώς πιο ισχυρός σε σχέση με πέρυσι.

Photo: Honda

Μαζί με το φρεσκάρισμα στη μοτοσικλέτα, το HRC έχει στη διάθεσή του και έναν «φρέσκο» Márquez. Ο Ισπανός αναβάτης ταλαιπωρήθηκε πολύ στη διάρκεια του χειμώνα με το πρόβλημα διπλωπίας που αντιμετώπισε στην όρασή του. Το θετικό είναι ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε, το χέρι του είναι σε άψογη κατάσταση και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή.

Ήταν δύσκολος χειμώνας, αλλά ευτυχώς οι γιατροί δούλεψαν μεθοδικά και είχαμε βελτίωση στην όρασή μου. Φέτος ξεκινάμε το πρωτάθλημα κάνοντας κανονική προετοιμασία και στόχος είναι να κερδίσω και να παλέψω για τον τίτλο. Είμαστε στο HRC, πρέπει πάντα να έχουμε την ψυχολογία του νικητή. Αν έχουμε καλή προετοιμασία, προπονηθούμε καλά και φτάσουμε καλά προετοιμασμένοι στον πρώτο αγώνα, θα παλέψουμε για βάθρα, νίκες και τελικά το πρωτάθλημα.

Photo: Honda

Ο Márquez πάντως θεωρεί τους Fabio Quartararo και Peco Bagnaia τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου για το 2022.

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο βασικοί διεκδικητές για τον τίτλο, οι Quartararo και Bagnaia. Θα υπάρξουν και άλλοι αναβάτες και άλλες ομάδες που είναι δυνατές πλέον. Είμαι πεπεισμένος ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλέψουμε σωστά με την ομάδα και τη μοτοσικλέτα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles