spot_img

Ανυπομονεί για τις κατατακτήριες ο Verstappen

Ο Max Verstappen δήλωσε ικανοποιημένος από την πρώτη μέρα ελεύθερων δοκιμών και την απόδοση του μονοθεσίου για το GP Ισπανίας.

Το αγωνιστικό τριήμερο για τον τέταρτο γύρο του Πρωταθλήματος στο Circuit de Catalunya ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο. Οι σχεδόν ιδανικές συνθήκες εντός πίστας επέτρεψαν στους δυο μεγάλους ανταγωνιστές, Mercedes και Red Bull, να σημειώσουν χρόνους με μικρές διαφορές. Αν και τα «Μαύρα Βέλη» έκλεισαν στην κορυφή του FP1 και FP2, η απόδοση της RB16B ήταν πολύ κοντά.

Διαβάστε επίσης: Leclerc: «Στεναχωριέμαι που δεν διεκδικούμε νίκες»

Ο Ολλανδός οδηγός έκλεισε στην 9η θέση του FP2 μετά από λάθος στον γρήγορο γύρο του. Παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη του τριημέρου.

Σήμερα δείξαμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Το βασικό ερώτημα βέβαια είναι πώς θα είναι η απόδοση μας αύριο, όμως προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με το πού βρισκόμαστε. Πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να αποδίδουμε καλύτερα. Σήμερα όλα κύλησαν ομαλά και πρέπει να φροντίσουμε αύριο να συμβεί το ίδιο. Αν και έκανα ένα λάθος στην στροφή 10 βγαίνοντας εκτός πίστας, τα πήγα αρκετά καλά. Ανυπομονώ αύριο να προσπαθήσω να πιέσω το μονοθέσιο ακόμα περισσότερο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας.

Ο teammate του Verstappen, Sergio Perez, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον γρήγορο ρυθμό των κατατακτηρίων σημειώνοντας τον 10ο ταχύτερο χρόνο στο τέλος των δοκιμών.

Σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο των ελεύθερων δοκιμών, είχαμε κάποιες καθυστερήσεις στις δυο περιόδους, πέσαμε σε κίνηση και ήμασταν στο τρέξιμο να προλάβουμε. Είναι πολλά που πρέπει να αναλύσουμε μέχρι τις κατατακτήριες αύριο, αλλά ο ρυθμός αγώνα ήτα πολύ καλύτερος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προς το παρόν η Red Bull βαθμολογικά δεν έχει μεγάλη απόκλιση από τους Πρωταθλητές και η μεγάλη διάρκεια της σεζόν τους δίνει ακόμα περισσότερα περιθώρια. Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» δείχνει να έχει κάθε κίνητρο να κοντράρει τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και να μας προσφέρουν πιο πολλή δράση εντός πίστας.

Δείτε το βρόχινο GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles