spot_img

Leclerc: «Στεναχωριέμαι που δεν διεκδικούμε νίκες»

Ο Charles Leclerc πιστεύει πως η θέση της Ferrari είναι στην κορυφή και οι νίκες θα έρθουν και πάλι από το 2022 στο Maranello.

O Μονεγάσκος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν του 2021, έχοντας πάρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Η βελτίωση της Ferrari σε σύγκριση με το 2020 είναι εμφανής, όμως δεν ήταν αρκετή ώστε να μπει στη διεκδίκηση Τίτλου. Αυτό το γνώριζαν στο εσωτερικό της ομάδας, με τη μεγαλύτερη βελτίωση να έρχεται από το τμήμα του κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: GP Ισπανίας FP2: O Hamilton ανέλαβε δράση

Μπορεί το 2021 να είναι διαδικαστικό, όμως αποτελεί και μια ευκαιρία για την Ferrari να επιστρέψει στην κορυφή το 2022. Η εσωτερική οργάνωση είναι το παν και αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν. Τώρα, ο Leclerc μιλάει για το 2022 και επισημαίνει πως φέτος δεν θα υπάρξουν θαύματα.

Πλέον έχουμε επικεντρωθεί στο 2022, είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Φέτος δεν θα υπάρξουν θαύματα. Του χρόνου είναι η μεγάλη μας ευκαιρία. Τα μονοθέσια θα είναι τόσο διαφορετικά όπου οι ομάδες θα πάρουν ελάχιστα από τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες θα κάνουν τη καλύτερη δυνατή δουλειά στην εξέλιξη. Το 2022 είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Στις ελεύθερες δοκιμές για το GP Ισπανίας ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, παίρνοντας την 3η θέση στο FP2. Το αποτέλεσμα αυτό έχει έρθει μετά από την σκληρή δουλειά και τις αναβαθμίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του φέτος.

Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με το 2020, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Εκεί που θέλουμε να είμαστε είναι στην κορυφή. Εάν συγκρίνουμε την κατάστασή μας με του 2020, οι τρεις πρώτοι αγώνες είναι πολύ θετικοί. Πιέζουμε τους εαυτούς μας και προσπαθούμε να φέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όλοι οι οδηγοί θέλουν να κερδίσουν. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν είμαστε σε θέση να παλεύουμε για βάθρα και να διεκδικούμε νίκες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει η Ferrari να πάρει έστω μία νίκη στο 2021, το οποίο αποτελείται από 23 αγώνες;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του GP Πορτογαλίας και τις προβλέψεις του GP Ισπανίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles