spot_img

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία παρουσίασης της Aston Martin

Η Aston Martin εγινε η τέταρτη ομάδα που ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία παρουσίασης της AMR24 για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Μετά τις Scuderia Ferrari (13 Φεβρουαρίου), Williams Racing (5 Φεβρουαρίου – Season Launch) και Stake F1 Team ή Sauber (5 Φεβρουαρίου), η Aston Martin έγινε η τέταρτη κατά σειρά ομάδα της φόρμουλα 1 που δέσμευσε ημερομηνία στο πρόγραμμά μας!

Σε μία κίνηση με ενδιαφέρον, καθώς η πρόσκληση πήγε πρώτα στους φίλους της ομάδας που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Ι /ΑΜ και μετά στα social media και τους εκπροσώπους του Τύπου, η βρετανική ομάδα μας έκλεισε ραντεβού για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Η παρουσίαση της AMR24 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Aston Martin στο Σίλβερστον της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι Fernando Alonso και Lance Stroll θα αποτελούν το δίδυμο των «πράσινων» και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2024, ενώ το κινητήριο σύνολο θα έχει ξανά το σήμα της Mercedes-AMG.

Η Aston Martin έκλεισε το 2023 στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, έχοντας οκτώ βάθρα – όλα διά χειρός Alonso. Φέτος στοχεύει ακόμη πιο ψηλά, με τον Ισπανό οδηγό να κυνηγά την πρώτη του νίκη μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles