spot_img

Αποκάλυψη για το Toyota GR010 Hypercar (gallery)

Η Toyota αποκάλυψε το εντυπωσιακό GR010 Hypercar, με το οποίο θα αγωνιστεί στο WEC τη νέα σεζόν και θα διεκδικήσει την νίκη στις 24H του Le Mans.

Το 2021 μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, με την ιαπωνική φίρμα να αποκαλύπτει επίσημα το νέο της Hypercar. Έχοντας την ονομασία GR010, θα ριχτεί στη μάχη των μεγαλύτερων αγώνων αντοχής. Το υβριδικό αγωνιστικό είναι το πρώτο που υπάγεται στη κατηγορία Le Mans Hypercar και φαίνεται καταπληκτικό.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα

Οι Πρωταθλητές Kamui Kobayashi, Jose Maria Lopez και Mike Conway θα αγωνιστούν με το #7 LMH. Στο #8 θα δούμε τους Kazuki Nakajima, Brendon Hartley και Sebastien Buemi. Οι πληροφορίες του automotonews.gr που ήθελαν τον Nick de Vries να έχει ρόλο αναπληρωματικού επιβεβαιώθηκαν.

Το GR010 Hypercar φορά τον V6 twin turbo κινητήρα 3.5lt που αποδίδει 680 ίππους. Συνδυάζει ένα κιβώτιο 7 ταχυτήτων, ενώ το υβριδικό σύστημα θα δίνει επιπλέον ώθηση 272 ίππων. Συνολικά το GR010 Hypercar θα ζυγίζει 1040kg, 170 περισσότερα από τον προκάτοχο του, το TS050 Hybrid.

Toyota GR010 Hypercar

Η κατηγορία Le Mans Hypercar θα δει το Balance of Performance να μπαίνει σε ισχύ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα διαφορετικά αγωνιστικά να έχουν ίδια απόδοση.

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε σε δημοσιότητα, παρατηρούμε πώς είναι το αεροδυναμικό πακέτο για τις 24H του Le Mans. Αυτό σημαίνει πως αναμένουμε και μια διαφορετική έκδοση για τις υπόλοιπες πίστες.

Toyota GR010 HypercarΤο Toyota GR010 Hypercar έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών σε διάφορες πίστες στην Ευρώπη. Η Toyota ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της σεζόν του WEC στο Sebring τον Μάρτιο. Η διεξαγωγή του όμως προς το παρόν, λόγω του Covid-19, είναι υπό αμφισβήτηση.

Toyota GR010 Hypercar Toyota GR010 Hypercar

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Toyota GR010 Hypercar

Toyota GR010 Hypercar

Toyota GR010 Hypercar

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles