spot_img

ATHENS MOTOSHOW 2022: Enjoy the ride!

Το 7o ATHENS MOTOSHOW, σε συνέχεια της περσινής εκδήλωσης στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, επανέρχεται στις 7-10 Απριλίου 2022, στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό.

Το ATHENS MOTOSHOW που ξεκίνησε το 2013 ως έκθεση μοτοσυκλέτας στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία που το έχει καθιερώσει σαν μία γιορτή για τους φίλους των δύο τροχών.

Κατά τη διάρκεια του ATHENS MOTOSHOW 2022, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις νέες προτάσεις της αγοράς από τη συντριπτική πλειοψηφία των εισαγωγέων και αντιπροσώπων στον τομέα των μοτοσυκλετών και των scooters, αλλά και όλες τις επιλογές σχετικά με τον εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας. Το παρόν θα δώσουν τα δίκυκλα έως 125 κ.ε., καθώς και τα ηλεκτρικά δίκυκλα, με προτάσεις που δίνουν τη δυνατότητα σε οδηγούς αυτοκινήτων να μετακινηθούν εναλλακτικά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μόνο με την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Πλήθος δώρων θα κληρώνεται καθημερινά στους επισκέπτες από την εταιρεία λιπαντικών MOTUL, που είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης: Το MotoGP ανακοίνωσε σειρά-ντοκιμαντέρ στο Amazon

Το ATHENS MOTOSHOW 2022 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού στον Κεραμεικό, σε συνολική έκταση 5 στρεμμάτων, προσφέροντας άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες, σε στεγασμένο αλλά και σε ανοιχτό, ημιυπαίθριο χώρο όπου και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινές – 15:00-21:00
  • Σαββατοκύριακο – 10:00-21:00

Ενδεικτικά, εταιρείες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο ATHENS MOTOSHOW 2022 είναι οι εξής: APRILIA, CF MOTO, DUCATI, HONDA, MOTO GUZZI, NIU, PIAGGIO, ROYAL ENFIELD, SCRAMBLER, TRIUMPH, VESPA και ZERO, με τις υπόλοιπες εταιρείες να είναι σε τελική επιλογή χώρων.

Περισσότερα νέα για την εκδήλωση και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης ATHENS MOTOSHOW 2022 στο Facebook, στο σύνδεσμο shorturl.at/bhwR9

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρεία DEMAND EVENTS, η οποία έχει πραγματοποιήσει  περισσότερες από 20 μεγάλες εκδηλώσεις για τους δύο τροχούς, από το 2012 μέχρι σήμερα.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Για συμμετοχή ως εκθέτες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Demand EVENTS, Κυριάκος Μακρυαλέας στο τηλέφωνο 6974-899782, e-mail: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ThinkTwice, Γιάννης Αλεξάκης στο τηλέφωνο 6976-559186, e-mail: [email protected]

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles