spot_img

Brawn: «Το GP Τουρκίας, απόδειξη του ταλέντου του Hamilton

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της F1, Ross Brawn, πιστεύει ότι η εμφάνιση του Lewis Hamilton στην Τουρκία ήταν η καλύτερη απόδειξη των ικανοτήτων του.

Παρά τις δυσκολίες του στις κατατακτήριες και στην αρχή του αγώνα, ο Βρετανός κατάφερε τελικά να πάρει την πρωτοπορία και να κερδίσει με διαφορά άνω των 30 δευτερολέπτων. Έτσι, κατέκτησε την 10η νίκη του για φέτος και, κυρίως, το 7ο πρωτάθλημα οδηγών. Ο αγώνας ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς στο 2020, με το αποτέλεσμα να ήταν για πολλούς απρόσμενο.

Διαβάστε επίσης: Hamilton: «Είχα μιλήσει με Ferrari αλλά δεν συμβαδίζαμε»

Σε σχετική ερώτηση, ο Brawn θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση του 7 φορές Πρωταθλητή στην Τουρκία. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Mercedes το 2013.

Πολλά συγχαρητήρια στον Lewis. Έδειξε γιατί είναι τόσο ξεχωριστό ταλέντο. Παρ’ όλο που η Mercedes δυσκολεύτηκε όλο το τριήμερο με το οδόστρωμα και τις θερμοκρασίες, αυτός κατάφερε να εκτελέσει ιδανικά τον αγώνα του. Έκανε τα ελαστικά να δουλέψουν καλύτερα από όλους και επιτέθηκε όταν έπρεπε. Μια εκπληκτική επίδειξη του τι είναι- ένας 7 φορές πρωταθλητής, ισοφαρίζοντας τον Michael.

Ο Βρετανός μάνατζερ δούλεψε και με τους δύο πολυπρωταθλητές στα χρόνια του ως μάνατζερ ομάδων και χαρακτηρίζει τον εαυτό του τυχερό γι’ αυτό:

Το να βρεθείς μαζί με έναν τόσο κυρίαρχο οδηγό, το ζεις συνήθως μια φορά. Εγώ το έζησα δύο. Δούλεψα και με τον Lewis και με τον Michael. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον. Προσεγγίζουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο, αλλά έχουν αμφότεροι ταλέντο δοσμένο από τον Θεό. Την Κυριακή δεν ήταν εύκολη η νίκη. Ο Lewis είχε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει. Άλλα απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει και όταν δεν έχει αντίπαλο και όταν έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Τώρα είναι στο απόγειο της καριέρας του και δεν ξέρω πότε θα αρχίσει να πέφτει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles