spot_img

Hamilton: «Είχα μιλήσει με Ferrari αλλά δεν συμβαδίζαμε»

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε το λόγο που δεν έγινε οδηγός της Ferrari, παρά τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο παρελθόν.

Μια συνεργασία ανάμεσα στη θρυλική Ferrari και τον πιο επίκαιρο οδηγό του τωρινού grid θεωρητικά θα ήταν ελκυστική. Και, όπως διευκρίνισε και η ίδια η Ferrari, το συμβόλαιο του Βρετανού στη Mercedes δεν τον έχει αποτρέψει να οδηγήσει αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας.
Παρόλο που το συμβόλαιο λήγει στα τέλη αυτής της σεζόν, ο Hamilton πιθανότατα θα παραμείνει στην ομάδα. Η Ferrari με τη σειρά της επιβεβαίωσε εδώ και καιρό το οδηγικό της δίδυμο για το 2021.

Ο Βρετανός πρωταθλητής δήλωσε στον Ιταλικό Τύπο ότι δεν ήταν ποτέ κοντά σε “μετακόμιση” προς το Maranello, για διάφορους λόγους. Όπως έχει αναφερθεί και στο automotonews.gr, υπήρξαν πολλές συζητήσεις μεταξύ Ferrari και Hamilton στο παρελθόν, χωρίς να υλοποιηθεί κάποια συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 18 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μιλήσαμε κατά καιρούς, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν πέρα από το βασικό στάδιο του ποιες επιλογές μού ήταν διαθέσιμες. Οι θέσεις μας δεν συμβάδιζαν. Νομίζω πως το χρονικό σημείο παίζει σημαντικό ρόλο και, στην τελική, όλα συμβαίνουν για έναν λόγο. Τα τελευταία χρόνια το συμβόλαιό μου πάντα έληγε πολύ πιο μετά από αυτά των άλλων οδηγών. Αυτή ήταν η περίπτωση και εδώ, σχεδόν.

Όταν μεταφέρθηκε στη Mercedes το 2013, ο Hamilton ζήτησε περισσότερες ελευθερίες έκφρασης και συμπεριφοράς, συγκριτικά με όσες είχε στην McLaren έως το 2012.

Ωρίμασα αρκετά στη McLaren, αλλά έβλεπαν στο πρόσωπό μου πολλές προσδοκίες στο πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας οδηγός. Δεν ακολουθούσα πάντα αυτές τις προσδοκίες, ήμουν συχνά πολύ διαφορετικός απ’όσο ίσως επιθυμούσαν.
Πριν υπογράψω στη Mercedes, ξεκαθάρισα ότι διαφέρω από τους υπόλοιπους. Ήθελα να με αφήσουν να είμαι ο εαυτός μου, να δοκιμάσω πράγματα. Θα τους βοηθούσα να προωθηθεί καλύτερα η φίρμα στους νέους ανθρώπους. Κι έτσι έγινε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles