spot_img

Χαρούμενος ο Norris, όμως ανησυχεί για την εκκίνηση του GP Ρωσίας

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren, Lando Norris, πανηγύρισε το επίτευγμά του, όμως ανησυχεί για την εκκίνηση του αγώνα στο GP Ρωσίας.

Ο Lando Norris κατέκτησε μία απίστευτη pole position, την πρώτη στην καριέρα του, στις χαοτικές κατατακτήριες δοκιμές του GP Ρωσίας. Το έκανε, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο, καθώς ο δεύτερος Carlos Sainz είχε διαφορά 0,517s από τον ίδιο. Αυτή ήταν η πρώτη pole position για τη McLaren μετά το 2012. Ο Norris, πάντως, παραδέχτηκε πως η πίστα του Sochi δεν είναι η καταλληλότερη για τον κάτοχο της pole position, λόγω της μεγάλης ευθείας εκκίνησης-τερματισμού.

Διαβάστε επίσης: GP Ρωσίας QP – Στην pole ο Norris στις χαοτικές κατατακτήριες

Αρχικά, ο Βρετανός μίλησε για το πώς ένιωσε για την επίδοσή του:

Δεν ξέρω, σίγουρα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα στο σύνολό του. Δεν ξέρω τι να πω. Αισθάνομαι σαν να έχω μία καλή θέση, όμως είναι η pole position και δεν έρχεται πολύ συχνά. Προφανώς είναι η πρώτη μου (pole position) μετά από τόσους αγώνες. Θα μπορούσε να είναι η μοναδική για αρκετό καιρό, επομένως ναι, είναι καταπληκτικό που συνέβη ειδικά σε αυτές τις συνθήκες. Είναι δύσκολο, πρέπει να ρισκάρεις παρά πολύ για να δεις αν θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα και εδώ έγινε. Ναι, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, η πρώτη μου pole. Ίσως το μόνο μέρος που δεν ήθελα να συμβεί, ειδικά λόγω της μεγάλης ευθείας ως τη στροφή 1.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις προβλέψεις του GP Ρωσίας.

Η ευθεία της πίστας του Sochi έχει αποδειχτεί “εφιάλτης” για τους κατόχους της pole position. Σε 7 αγώνες έως τώρα στο GP Ρωσίας, μόνο 2 φορές (2014 και 2016) έχει κερδίσει αυτός που εκκινεί πρώτος. Ο Norris είναι, φυσικά, χαρούμενος όμως εξακολουθεί να ανησυχεί για το ξεκίνημα του αυριανού αγώνα.

Δεν ανυπομονώ ιδιαίτερα γι’ αυτό! Δεν ανυπομονώ να ξεκινήσω πρώτος αύριο καταλήγοντας στη στροφή 1, όμως είμαστε σε πολύ καλή θέση. Για την ακρίβεια, είμαστε στην καλύτερη και είμαι χαρούμενος. Είναι η πρώτη, ελπίζω από πολλές, pole position, είμαι απλά χαρούμενος, δεν ξέρω τι να πω.

Συνεχίζοντας, ο Norris μίλησε για τη δυσκολία των κατατακτηρίων δοκιμών του GP Ρωσίας.

Ήταν δύσκολο. Θα ήθελα, ίσως, να μιλούσα διαφορετικά, όμως ήταν όντως δύσκολο γιατί είχαμε να κάνουμε μ’ ένα κρίσιμο σημείο στο Q3. Στον προηγούμενό μου γύρο ήμουν 2 δευτερόλεπτα πιο αργός και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα βελτίωνα τον χρόνο μου. Όμως, κατάφερα να κρατήσω ζεστά τα ελαστικά μου και να ετοιμαστώ για την τελευταία μου προσπάθεια. Ρίσκαρα αρκετά πρέπει να παραδεχτώ, αλλά μου βγήκε σε καλό, όποτε είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Lando Norris θα ήθελε να ισοφαρίσει στις φετινές νίκες τον team-mate του, Daniel Ricciardo, κερδίζοντας στο GP Ρωσίας. Γνωρίζει, όμως, πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε το GP Η.Π.Α. για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles