spot_img

Ο Russell στοχεύει σε (ένα ακόμη) βάθρο, στο GP Ρωσίας

Ο George Russell δηλώνει πως θ’ αγωνιστεί για το δεύτερο βάθρο της καριέρας του, μετά την τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ρωσίας.

Ο George Russell βρέθηκε γι’ ακόμα μία φορά στο Q3 τη φετινή σεζόν. Το ρίσκο που πήρε με τα στεγνά ελαστικά απέδωσε και τερμάτισε στην τρίτη θέση, πάνω από τον μελλοντικό του team-mate, Lewis Hamilton, για δεύτερη φορά μετά την καλοκαιρινή διακοπή.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Russell ανέλυσε την κίνηση της ομάδας του στα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων δοκιμών.

Ήταν μία κίνηση υψηλού ρίσκου με μεγάλο κέρδος σε μια τέτοια κατάσταση. Εάν ήταν λανθασμένη κίνηση, θα ήμασταν στη 10η θέση και θα ήταν απλά μία καλή επίδοση. Όμως αν είναι η σωστή κίνηση, όπως στο Spa-Francorchamps (GP Βελγίου), θα βρεθούμε στην πρώτη τριάδα. Στην ενδοεπικοινωνία είπα στην ομάδα “ετοιμάστε στεγνά ελαστικά, γιατί εκεί θα καταλήξουμε.” και αυτοί μου απάντησαν “εντάξει, μπες σε αυτόν το γύρο”. Επομένως, νομίζω πως παρερμήνευσαν το σχόλιό μου! Βγήκα από το pit lane και λίγο έλειψε να χτυπήσω τον τοίχο. Γνώριζα πως ο τελευταίος γύρος έπρεπε να ήταν άψογος και κράτησα δυνάμεις για τότε, δείτε πού καταλήξαμε. Είναι απίστευτο, όμως τερματίζω στην πρώτη τριάδα δεύτερη φορά στις τελευταίες 4 κατατακτήριες δοκιμές.

Στη συνέχεια, ο Russell μίλησε για την προσέγγιση που θα ακολουθήσει στον αγώνα του GP Ρωσίας.

Η τρίτη θέση είναι πολύ καλή για την εκκίνηση. Έχουμε μεγάλη απόσταση ως την στροφή 2. Ελπίζω ο Lando να μου δώσει αρκετό slipstream, επομένως είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε στους πόντους σε 3 από τους 4 τελευταίους αγώνες, επομένως δεν έχουμε λόγο να σταματήσουμε την προσπάθεια και να στοχεύσουμε ακόμα και στο βάθρο. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, θα τα δώσουμε, λοιπόν, όλα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο George Russell πήρε με παράξενο τρόπο το πρώτο του βάθρο στη Formula 1. Θα ήθελε να συνεχίσει τις πολύ καλές του φετινές εμφανίσεις, ειδικά μετά από το GP Ουγγαρίας, σημειώνοντας άλλο ένα καλό αποτέλεσμα στο GP Ρωσίας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις προβλέψεις του GP Ρωσίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles