spot_img

Hamilton: Ήταν 100% δικό μου λάθος η σύγκρουση αυτή

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως ευθύνεται 100% για το ατύχημα που είχε μπαίνοντας στο pit lane στο Q3. Αυτό το λάθος τού κόστισε, καθώς δεν ήταν σε θέση να κάνει έναν ανταγωνιστικό τελευταίο γύρο και να παλέψει για την pole position.

Μετά την ακύρωση του FP3, οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Ρωσίας ξεκίνησαν κανονικά. Στις πρώτες δύο περιόδους ο Lewis Hamilton ήταν ο ταχύτερος οδηγός, όμως τα πράγματα άλλαξαν στο Q3. Η πίστα στέγνωσε αρκετά και οι οδηγοί έβαλαν ελαστικά για στεγνές συνθήκες. Ο Lewis Hamilton, μπαίνοντας για την αλλαγή, χτύπησε στον τοίχο με το εμπρός μέρος του μονοθεσίου και υποχρεώθηκε σε αλλαγή της μπροστινής πτέρυγας.

Διαβάστε επίσης: Ο Russell στοχεύει σε (ένα ακόμη) βάθρο, στο GP Ρωσίας

Έπειτα, ο Βρετανός έκανε λάθος στη μοναδική του γρήγορη προσπάθεια, ενώ οι υπόλοιποι οδηγοί είχαν χρόνο για δύο γρήγορους γύρους. Δεν βελτίωσε, λοιπόν, το χρόνο του με τα ενδιάμεσα ελαστικά και περιορίστηκε στην 4η θέση, πίσω από τους Lando Norris, Carlos Sainz και George Russell.

Ο Hamilton ήταν ξεκάθαρος στην απόδοση ευθυνών:

Ήταν 100% δικό μου λάθος, επομένως ζητάω συγνώμη από την ομάδα. Ήμασταν στο όριο για ν’ αλλάξουμε σε στεγνά ελαστικά, επομένως πραγματικά βιαζόμουν για να κάνω την αλλαγή το συντομότερο δυνατό. Εν τέλει, είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου, καθώς μέχρι τότε είχα καθαρούς γύρους χωρίς προβλήματα. Ήταν μία “ανόητη” ενέργεια, όμως πρέπει να μάθω από αυτήν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι και να αλλάξω το παρελθόν. Ελπίζω απλά πως το μονοθέσιο θα έχει επισκευαστεί για τον αγώνα, όπου και θα δώσω ό,τι έχω.

Σε ερώτηση για το αν το ατύχημα του κόστισε την pole position, ο Hamilton απάντησε:

Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Ένας γύρος δεν ήταν αρκετός, χρειαζόταν να κάνω κάτι παραπάνω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Lewis Hamilton θα εκκινήσει από την 4η θέση στο GP Ρωσίας, θέλει όμως να επιστρέψει στις νίκες. Με τον αντίπαλό του στο πρωτάθλημα οδηγών, Max Verstappen, να εκκινεί τελευταίος, θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία με τον καλύτερο τρόπο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις προβλέψεις του GP Ρωσίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles