spot_img

Δίχως νούμερο ένα η McLaren το 2022

O επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl, μίλησε για τις βλέψεις της ομάδας και την σχέση της με τους οδηγούς πριν την έναρξη της σεζόν του 2022. 

Η McLaren ήταν η τέταρτη ομάδα που παρουσίασε την προηγούμενη Παρασκευή το μονοθέσιό της για τη νέα σεζόν, την MCL36. Λίγες μέρες πριν, ο Lando Norris ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη βρετανική ομάδα μέχρι το 2025. Αν και ο ίδιος επιβεβαίωσε πως τον είχαν προσεγγίσει και άλλες ομάδες, τόνισε πως μετά από την πιο επιτυχημένη του σεζόν στη Formula 1, η επιλογή ήταν ξεκάθαρη.

Διαβάστε επίσης: Καμία ανακοίνωση της FIA για το Άμπου Ντάμπι

Με τον teammate του, Daniel Ricciardo, να υπογράφει το 2020 τριετές συμβόλαιο, το οδηγικό δίδυμο της McLaren έχει κλειδώσει μέχρι και το 2023. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ομάδας, Andreas Seidl, δεν τίθεται καν συζήτηση σχετικά με την θέση του πρώτου οδηγού.

Η δουλειά μου είναι να δίνω προτεραιότητα και να παίρνω αποφάσεις προς όφελος της ομάδας. Βασικός στόχος είναι και οι δυο οδηγοί μας να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες εντός πίστας και ό,τι προκύψει θα διευθετείται εκτός αυτής. Πέρυσι, ο Lando απέδειξε πως με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και το κατάλληλο κλίμα στην ομάδα είναι ένας ικανότατος οδηγός, που μπορεί να διεκδικήσει pole positions και νίκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είναι μαζί μας για τα επόμενα χρόνια και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες. 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των παρουσιάσεων της Red Bull και Haas.

Ο 22χρονος τη σεζόν του 2021 ανέβηκε συνολικά τέσσερις φορές στο βάθρο και τερμάτισε στην 6η θέση του Πρωταθλήματος Οδηγών, με 160 βαθμούς. Ο Seidl στη συνέχεια δεν δίστασε να τον επαινέσει περαιτέρω.  

Πιστεύω ο Norris έχει πολύ σημαντικό ρόλο για την ομάδα και εκτός πίστας. Τα τελευταία τρία χρόνια μας έχει εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο και πραγματικά είναι σημαντικό που θα συνεχίσει την καριέρα του μαζί μας.  

Μην χάσετε απόψε την εκπομπή Slipstream με ανάλυση όλων των τελευταίων παρουσιάσεων. Για το link πατήστε εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η McLaren τερμάτισε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών, πίσω από την Ferrari, με 275 βαθμούς. Ένα από τα σημαντικότερα highlights ήταν το GP Ιταλίας, όπου πέτυχαν το 1-2, με τον Ricciardo να ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.  

Αξιολογούμε τους οδηγούς της Formula 1 για τη σεζόν του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles