spot_img

Καμία ανακοίνωση της FIA για το Άμπου Ντάμπι

Μετά τα αμφιλεγόμενα γεγονότα του GP Άμπου Ντάμπι, η FIA σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στη δομή της Formula 1, τις οποίες και σκοπεύει να παρουσιάσει σχετικά σύντομα.

Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν του 2021 στη Formula 1 ήταν αμφιλεγόμενος και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος. Η FIA ήδη έκανε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πάρθηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις από τον Διευθυντή Αγώνων, Michael Masi. Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση ανάμεσα στη FIA και τις ομάδες στο Λονδίνο, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα όσα συνέβησαν στους τελευταίους γύρους στην πίστα Yas Marina, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση των παρουσιάσεων της Red Bull RB18 και της Haas VF-22.

Αναλυτικά, η FIA έγραψε τα παρακάτω στην επίσημη ανακοίνωσή της:

Ο πρόεδρος της FIA «οδήγησε» τη λεπτομερή συζήτηση για το GP Άμπου Ντάμπι. Η γνώμη της Επιτροπής στα ζητήματα αυτά θα ενσωματωθεί στην ανάλυση του Προέδρου και ο ίδιος θα παρουσιάσει δημόσια τα νέα για τις δομικές αλλαγές και το σχέδιο δράσης στις προσεχείς ημέρες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η πίεση στο πρόσωπο της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι ολοένα και μεγαλύτερη πλέον. Μετά τα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, η αξιοπρέπεια και η αξιοπιστία της Formula 1 έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles