spot_img

Δοκιμές Κατάρ D1: Espargaro και Aprilia στη κορυφή

Ο Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην πρώτη ημέρα για τις Δοκιμές του Κατάρ, γράφοντας έναν εξαιρετικό χρόνο.

Ο αναβάτης της Aprilia ήταν εντυπωσιακός και συμπλήρωσε συνολικά 57 γύρους στην πίστα Losail. Ο ταχύτερος ήταν ο 42ος στο 1:54.687, δείχνοντας ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για την ομάδα. Πίσω του στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Stefan Bradl με την Repsol Honda. O Γερμανός ήταν 0.256s συνολικά πιο αργός από τον Ισπανό, με 54 γύρους. Στην 3η θέση έκλεισε ο Πρωταθλητής Joan Mir. Ο Ισπανός ήταν αρκετά γρήγορος και δεν πίεσε στο όριο, με μόνο 45 γύρους στη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στην 4η θέση ήταν ο Jack Miller με την εργοστασιακή Ducati. O Αυστραλός έβαλε σημαντικά χιλιόμετρα και δοκίμασε επίσης το νέο αεροδυναμικό πακέτο της GP21. Πίσω του ήταν ο Miguel Oliveira με την πρώτη KTM της κατάταξης. Ο Πορτογάλος έκλεισε 0.397s μακριά από την κορυφή με 59 γύρους.

Ο Johan Zarco με την Pramac Ducati ακολούθησε στην 6η θέση. Η πρώτη Yamaha ήταν αυτή του Franco Morbidelli στην 7η θέση. Ο Ιταλός έβαλε 61 γύρους στη μέρα και ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή. Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Alex Rins, Maverick Vinales και ο Alex Marquez.

Εκτός 10άδα ήταν ο Takaaki Nakagami στην 11η θέση, μπροστά από τον Brad Binder. O Valentino Rossi ήταν μόλις στην 14η θέση με χρόνο στο 1:55.584 και ξεπέρασε τον Fabio Quartararo που ήταν 15ος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Pol Espargaro έβαλε τους περισσότερους γύρους τη πρώτη μέρα, γράφοντας συνολικά 68 στο κοντέρ. Ακόμα ένας αναβάτης που έκανε πολλούς ήταν ο Danilo Petrucci με 60. Συνολικά 29 οδηγοί πήραν μέρος στις σημερινές δοκιμές του Κατάρ.

Δοκιμές Κατάρ D1, Αποτελέσματα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles