spot_img

Ocon: «Ο Alonso θα επιστρέψει πιο έτοιμος από ποτέ»

Ο Esteban Ocon μιλάει για την επιστροφή του νέου teammate του, Fernando Alonso, και δηλώνει πως θα είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην πίστα.

Ο Alonso επιστρέφει στην Formula 1 μετά από μια διετή απουσία, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Alpine. Παρ’ όλα αυτά, δεν έμεινε μακριά από την αγωνιστική δράση καθώς αγωνίστηκε στο WEC, στις 24H του Le Mans και στο Indy 500. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, οι εμπειρίες αυτές ήταν πολύτιμες για την βελτίωσή του ως οδηγός, είναι όμως έτοιμος να επιστρέψει στο σπορ που έχτισε την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Μαρτίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Γάλλος οδηγός πιστεύει πως η επιστροφή του Ισπανού Πρωταθλητή θα είναι θεαματική και αναμένει να αποτελέσει μεγάλο ανταγωνισμό.

Πιστεύω με την εμπειρία του και τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια, θα μπορέσει από το πρώτο κιόλας αγώνα να κάνει αισθητή την παρουσία του. Σίγουρα περιμένω να είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην πίστα. Ο Fernando είναι δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και θα είναι η πρώτη φορά που προσωπικά συνεργάζομαι με έναν.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις της F1.

Ο Ισπανός οδηγός δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην παρουσίαση της Α521, μετά το σοβαρό ατύχημά του στα μέσα Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο από τον ίδιο όσο και από την ομάδα της Alpine, θα έχει αποκατασταθεί πλήρως μέχρι τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν.

Πάντα είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Ακόμα και όταν αγωνιζόμασταν ως αντίπαλοι πίσω το 2017 και 2018, είχα μεγάλο θαυμασμό και σεβασμό για αυτά που έχει καταφέρει. Φυσικά το ίδιο ισχύει και τώρα που είμαστε teammates. Ανυπομονώ να ξεκινήσει και επίσημα η συνεργασία μας σε αγωνιστικό τριήμερο. Μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά και πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ποιος οδηγός στην Alpine θα θα τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία; Θα καταφέρουν τόσο ο Alonso αλλά και ο Ocon να κατακτήσουν βάθρα;

Μην χάσετε αύριο στις 21:00μμ το GP Ισπανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. Μέχρι τότε δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles