spot_img

Εν απουσία Binotto σε αρκετά GP φέτος η Ferrari

Ο Mattia Binotto αποκάλυψε πως σχεδιάζει να μην παρευρεθεί σε αρκετά GP κατά την αγωνιστική σεζόν του 2021, με στόχο να επικεντρωθεί στα πλάνα της Ferrari για το 2022.

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, πριν ακόμα καν ξεκινήσει η νέα σεζόν, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο μέλλον της ομάδας. Το 2020 τον είδαμε να απουσιάσει στο GP Τουρκίας και GP Μπαχρέιν, όπως επίσης και στο GP Άμπου Ντάμπι λόγω ασθένειας. Τις υποχρεώσεις του στο pit wall ανέλαβε ο Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας, Laurent Mekies, ο οποίος ενδέχεται να αναλάβει τον ίδιο ρόλο φέτος.

Διαβάστε επίσης: Τεχνική Ανάλυση Aston Martin AMR21

Πέρυσι έχασα κάποιους αγώνες προς το τέλος της σεζόν, υπάρχει όμως μια μεγάλη επιχείρηση την οποία πρέπει να διευθύνω παράλληλα. Το έργο μας δεν ξεκινά και σταματά μόνο κατά την διάρκεια των αγώνων. Στο Μαρανέλλο, όπου βρίσκεται η κεντρική μας μονάδα, τρέχουμε πολλά προγράμματα και το ανθρώπινο δυναμικό πρέπει να εργάζεται συντονισμένα και με την απαραίτητη οργάνωση.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις της F1.

Το καλεντάρι της F1 φέτος μετράει νέο ρεκόρ με 23 συνολικά αγώνες. Στο γεμάτο αυτό πρόγραμμα, οι ομάδες του grid καλούνται παράλληλα να αναπτύξουν τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά.

Το 2022 αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση και γι’ αυτό σκοπεύω να μην συμμετέχω σε όλα τα αγωνιστικά τριήμερα της σεζόν του 2021. Σίγουρα θα είμαι παρόν στην αρχή της σεζόν, καθώς είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσουμε τότε την απόδοσή μας και να σιγουρευτούμε πως όλα λειτουργούν σωστά εντός πίστας. Στην συνέχεια της σεζόν, ακόμα και αν απουσιάζω θα είμαι σε πλήρη επικοινωνία με την ομάδα και τον Laurent σε κάθε αγώνα. Πέρυσι απέδειξε πως έχει αρκετή εμπειρία διοικώντας ολόκληρη την ομάδα και είμαι πολύ σίγουρος για την επιλογή μου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την επόμενη Τετάρτη, 10 Μαρτίου αναμένουμε και την επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου της Ferrari, την SF21. Η απουσία του Binotto από αρκετά GP δεν θα κοστίσει ιδιαίτερα στην Ferrari, η οποία έχει προσηλωθεί πλήρως στο 2022.

Μην χάσετε αύριο στις 21:00μμ το GP Ισπανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. Μέχρι τότε δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles