spot_img

Δοκιμές Μαλαισίας D2: Έσπασε τα χρονόμετρα ο Bastianini

Το τεστ δοκιμών στην πίστα Sepang του MotoGP έληξε την Κυριακή, με την Ducati να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο μέσω του Enea Bastianini.

Οι πρώτες δοκιμές για την κατηγορία του MotoGP ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, με τα χρονόμετρα να σταματούν λίγο πάνω από το 1:58. Η δορυφορική Ducati του Enea Bastianini ήταν η ταχύτερη της διαδικασίας με χρόνο 1:58.131, ενώ μόλις 0,026s πίσω του βρέθηκε ο Aleix Espargaro με Aprilia. Ο χρόνος του Ιταλού είναι ο ταχύτερος με μοτοσικλέτα που έχει σημειωθεί στην πίστα της Sepang, έστω και σε ανεπίσημη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμές Μαλαισίας D1 – Ταχύτερη η Aprilia

Εφόσον λοιπόν διεξαχθεί το GP Μαλαισίας το 2022 για το MotoGP, ενδέχεται να πέσουν οι ταχύτεροι χρόνοι για πρώτη φορά στο 1:57, καθώς ο Bastianini δήλωσε πως «γλίστρησε» ελαφρώς στην τελευταία στροφή.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Ο Jorge Martin ήταν στην 3η θέση και ο Álex Rins ήταν ο ταχύτερος αναβάτης με Suzuki στην 4η θέση. Οι Maverick Viñales με Aprilia και Francesco Bagnaia με Ducati ολοκλήρωσαν τις δοκιμές στις θέσεις 5 και 6. Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Fabio Quartararo με Yamaha βρέθηκε στην 7η θέση, μόλις 0,182s μακριά από την κορυφή. Η ταχύτερη Honda ήταν αυτή του Marc Márquez στην 8η θέση (+0,201s), ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Johann Zarco με Ducati και Pol Espargaro με Honda.

Ο Marco Bezzecchi με Ducati ήταν και πάλι ο γρηγορότερος rookie και βρέθηκε στην 16η θέση. Επίσης, πολύ χαμηλά ήταν και πάλι η KTM, με τον Miguel Oliveira να είναι ο ταχύτερος στην 15η θέση. Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως οι πρώτοι 12 οδηγοί είχαν μόλις 0,4s διαφορά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας υπήρξε βροχή, με τους περισσότερους οδηγούς να μη συνεχίζουν τις προσπάθειές τους, ωστόσο κάποιοι βγήκαν στην πίστα κι έκαναν κάποια χιλιόμετρα στο βρεγμένο οδόστρωμα. Το δεύτερο και τελευταίο τεστ δοκιμών του MotoGP πριν την έναρξη της σεζόν θα διεξαχθεί στη νεόδμητη πίστα Mandalika στην Ινδονησία, το τριήμερο 11-13 Φεβρουαρίου. Η έναρξη του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί με το GP Κατάρ, στις 6 Μαρτίου.

Αποτελέσματα Δοκιμών Μαλαισίας Day 2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles