spot_img

O Rossi αποκάλυψε τα μυστικά της εμφάνισης του Sachsenring

O Valentino Rossi μίλησε για τους τρεις παράγοντες που τον έφεραν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο GP Γερμανίας του 2018.

Ο Ιταλός ξεκίνησε από το τέλος της δεύτερης σειράς και με  μια εξαιρετική εκκίνηση ανέβηκε αμέσως θέσεις, μόλις από τον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια βελτίωσε τη θέση του και βρέθηκε μέχρι και 0.6s πίσω από τον Marc Marquez, αλλά έμεινε τελικά στην 2η θέση, με τον Maverick Vinales να ολοκληρώνει ένα ικανοποιητικό 2-3 για την Yamaha.

O Vale εξήγησε μετά τον αγώνα τους παράγοντες που τον οδήγησαν στο να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Albi Tebaldi, μου έδωσε μια ωραία ιδέα: να σκέφτομαι ότι είμαι 10 χρόνια νεότερος. Στα 39 συμβιβάζεσαι με την 5η θέση, στα 29 όχι. Νοιώθω πολύ καλά σωματικά. Κάνω καλή ζωή και προπονούμαι πολύ και το συνειδητοποίησα πέρυσι όταν έσπασα το πόδι μου και συνήλθα πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι 10 χρόνια πριν. Αυτή η ανάκαμψη που έκανα τότε μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Προετοιμάστηκα πάρα πολύ εδώ και 10 μέρες. Στο Assen πίστευα ότι θα μπορούσα τη νίκη ή τη 2η θέση κι όταν δεν τα κατάφερα, σκέφτηκα ότι έπρεπε να το κάνω εδώ. Μελέτησα πάρα πολύ τον Αγώνα του Folger πέρυσι. Ήταν πολύ δυνατός. Ίσως δεν ήξερε ότι αυτή δεν είναι καλή πίστα για την Yamaha.

Ο ίδιος πάντως δεν περίμενε το Σάββατο πως θα καταλήξει στο βάθρο, διότι γνώριζε πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και οι διαφορές μικρές.

Έπρεπε να τα βάλω με τον Marc και τις δυο Ducati. Θεωρούσα ότι η 6η θέση στις κατατακτήριες αντικατόπτριζε τη δυναμική μου. Στο ζέσταμα κάτι βρήκαμε, αλλά ήμουν 9ος. Στον Αγώνα όλα είναι διαφορετικά όμως κι αυτή η 2η θέση δεν είναι μόνο το καλύτερό μου αποτέλεσμα σε Αγώνα φέτος, αλλά είναι το αποτέλεσμα του καλύτερού μου αγώνα φέτος. Δεν έκανα λάθη, ήμουν τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος και το διπλό βάθρο για την Yamaha δείχνει ότι κάνουμε καλή δουλειά εγώ κι ο Vinales.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles