spot_img

Έκτακτο: Ο Hulkenberg αντικαθιστά τον Stroll

O Nico Hulkenberg θα οδηγήσει για λογαριασμό της Racing Point στο GP Άιφελ ως έκτακτη συμμετοχή της τελευταίας στιγμής για δεύτερη φορά.

Ο Γερμανός κλήθηκε νωρίς το πρωί, ώστε να μεταβεί στη πίστα του Nurburgring. O Lance Stroll δεν πήρε μέρος στο FP3, καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα δεν αισθανόταν καλά. Λίγο πριν το τέλος της πρωινής διαδικασίας του Σαββάτου, ο Hulkenberg έφτασε στη πίστα.

Έχοντας τικάρει όλα τα κουτιά για τα πρωτόκολλα κατά του Covid-19, του επετράπη η είσοδος στο paddock. Η κατάσταση της υγείας του Stroll δεν βελτιώθηκε και η ομάδα αποφάσισε πως δεν είναι σε θέσει να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 10 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που ο Hulk είναι η σούπερ αλλαγή της ομάδας. Στους δύο αγώνες του Silverstone αντικατέστησε τον Sergio Perez που είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19. Μάλιστα στο GP 70 ετών της F1, έκανε έναν εντυπωσιακό χρόνο στις κατατακτήριες στην 3η θέση.

Τα πράγματα αλλάζουν τρομερά για τον Γερμανό τώρα. Δίχως να έχει έναν γύρο στη πίστα, καλείται να μπει στις κατατακτήριες και να αντλήσει το 100%. Το έργο του θα είναι δύσκολο και στον αγώνα με τις περίεργες συνθήκες οι οποίες επικρατούν. Για καλή του τύχη όμως, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, κουβαλάνε το κάθισμα του Γερμανού σε κάθε αγώνα.

Διαβάστε επίσης: GP Άιφελ FP3: Επιστροφή στη δράση με Bottas ταχύτερο

Προς το παρόν είναι άγνωστο το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Stroll. Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για κάποιο κρυολόγημα ή περίπτωση Covid-19. Ευχόμαστε να αναρρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles