spot_img

Ελληνικό Πρωτάθλημα F1: Επόμενος σταθμός, Αυστρία

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 ταξιδεύει στο Red Bull Ring για το GP Αυστρίας όπου θα φιλοξενήσει τον τέταρτο αγώνα της σεζόν.

Οι Κυριακές μας το τελευταίο μήνα έχουν γεμίσει με αγωνιστική δράση, καθώς το Automotonews.gr και το F1racingnews.gr διοργάνωσαν σε συνεργασία το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 στη πλατφόρμα του PS4. Έκτοτε, οι συμμετέχοντες και οι οπαδοί του πρωταθλήματος έχουν δημιουργήσει μια συνήθεια που δύσκολα θα αλλάξει το επόμενο διάστημα.

Ο αγώνας στο Μεξικό ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, με τη νίκη να κρίνεται μετά το πέρας της καρό σημαίας και είδε τον Νίκο Σηφάκη να κατακτά τη δεύτερη νίκη του. Όμως, στη βαθμολογία προηγείται ο Γιώργος Σταματόπουλος, που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ πολλοί είναι οι οδηγοί που ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Η προπόνηση ήταν κάτι παραπάνω από έντονη τις τελευταίες ημέρες και το Red Bull Ring μας υπόσχεται έναν εντυπωσιακό και δραματικό αγώνα.

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 18:00μμ (6 το απόγευμα) στο κανάλι του Automotonews.gr στο Youtube και μπορείς να βρεις το κανάλι εδώ.

Σας περιμένουμε σήμερα για τον τέταρτο και συναρπαστικό αγώνα, καθώς με τη δική σας στήριξη βοηθάτε να γίνει καλύτερο το όλο εγχείρημα.  Μέχρι τότε, απολαύστε τον τελευταίο αγώνα από τη πίστα Autodromo Hermanos Rodriguez.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles