spot_img

Ελληνικό Πρωτάθλημα F1: Μεταφορά στο θρυλικό Spa

Με δύο στροφές να απομένουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 και με τον Τίτλο να έχει κριθεί, οι μάχες αναμένονται πιο συναρπαστικές από ποτέ, σε μια πίστα φτιαγμένη για οδήγηση.

Έπειτα από το καθηλωτικό νυχτερινό GP του Μονακό, η δράση μεταφέρεται στο Βέλγιο και το θρυλικό σιρκουί στα δάση των Αρδενών. Το μαγευτικό Spa-Francorchamps, μια πίστα η οποία είναι η αγαπημένη των οδηγών, αναμένεται να φέρει τους οδηγούς στο όριο, με τους κινδύνους να βρίσκονται σε κάθε στροφή. Οι μάχες θα είναι άκρως συναρπαστικές, ενώ το Πρωτάθλημα Ομάδων κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει βαθμολογικά υπέρ της McLaren.

Μια νέα εμπειρία για τους οδηγούς, καθώς καλούνται στη μεγαλύτερη πίστα του Πρωταθλήματος να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό, με το παραμικρό λάθος να κοστίζει.

Ο Γιώργος Σταματόπουλος ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής στο Μονακό, έπειτα από έναν αγώνα στο όριο με πολλές ανατροπές και πλέον αλλάζει σκεπτικό. Το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει, πράγμα που σημαίνει πως η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά θα έχει να αντιμετωπίσει τον teammate του, Παναγή Δρακάτο, ενώ μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οδηγοί όπως ο Κώστας Αναστασάκης, Παναγιώτης Διαμαντής και Δημήτρης Καραφουλίδης.

Το GP Βελγίου για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Automotonews.gr στο Youtube. Στήριξε τη προσπάθειά μας, κάνοντας subscribe στο κανάλι και like στα βίντεό μας.

Σε περιμένουμε στον μεγάλο αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles