spot_img

Η Williams F1 αποκάλυψε τα νέα της χρώματα για το 2020

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν της F1 για το 2020, η Williams F1 παρουσίασε τον τελικό σχεδιασμό του μονοθεσίου της, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά.

Η πανδημία του Covid-19 δεν έχει επηρεάσει μόνο τα αγωνιστικά δρώμενα, αλλά και τα οικονομικά των ομάδων της Formula 1. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Williams, η οποία νωρίτερα μέσα στο έτος έβαλε πωλητήριο στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα τερμάτισε τη συμφωνία με το βασικό χορηγό της, Rokit, λίγους μήνες μετά την υπογραφή των συμβολαίων. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από μια κάκιστη χρονιά, όπου κατάφερε να συλλέξει μόλις 1 βαθμό, ενώ σημείωσε οικονομική χασούρα μέσα στο 2019.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Grove εξετάζει προσφορές πιθανών αγοραστών, με το όνομα του Latifi να είναι στη pole position, ώστε να πάρει τα ηνία στο προσεχές μέλλον. Με την απουσία μάλιστα βασικού χορηγού, η Williams προχώρησε σε αλλαγή χρωματισμού πριν την έναρξη της σεζόν.

Τα νέα και απλοϊκά χρώματα φέρνουν μια ανάμνηση από τα παραδοσιακά design που είχαν συνηθίσει έως το 2013, με το λευκό όμως να κυριαρχεί έναντι των μπλε και μαύρου. Η σεζόν του 2020 στην F1 για την Williams είναι μεταβατική, με τον κύριο στόχο μια αξιοπρεπή χρονιά που θα φέρει μερικούς βαθμούς.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς αεροδυναμικής και δοκιμών στο CFD και στην αεροδυναμική σήραγγα κάνει την ομάδα άκρως ελκυστική, μιας και θα μπορεί να εξαντλήσει υπό τη νέα ιδιοκτησία τις πιθανότητες του Budger Cap.

Εσείς τι λέτε; Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο livery της Williams;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles