spot_img

Ενθουσιασμένος με την pole ο Verstappen

Ο Max Verstappen ήταν, φυσιολογικά, πάρα πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του GP Άμπου Ντάμπι, όπου και πήρε τη σημαντικότερη pole position της καριέρας του.

O Max Verstappen πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Άμπου Ντάμπι, κατακτώντας με εμφατικό τρόπο την pole position. Δίπλα του θα εκκινήσει ο Lewis Hamilton τις Mercedes, με τους δύο όμως να έχουν διαφορετική γόμα ελαστικών για την εκκίνηση του GP.

Μετά το πέρας των κατατακτήριων, οι τρεις πρώτοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις, με τον πρώην οδηγό της Formula 1, David Coulthard, να κάνει τις ερωτήσεις.

Ο Max Verstappen, μετά την κατάκτηση της pole position, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Είναι, φυσικά, ένα καταπληκτικό συναίσθημα, νομίζω πως βελτιώσαμε, ξανά, το μονοθέσιο στις κατατακτήριες, καθώς μέχρι τώρα στο τριήμερο είχαμε σκαμπανεβάσματα. Όμως, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό (pole position), είναι, βεβαίως, κάτι που το θέλαμε πολύ, όμως δεν είναι ποτέ εύκολο, ειδικά με τη φόρμα που έχουν στους τελευταίους αγώνες (Mercedes). Τώρα ανυπομονώ για τον αυριανό αγώνα, επειδή είναι φυσικά το πιο σημαντικό πράγμα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας. 

Ο Coulthard αναφέρθηκε στα διαφορετικά ελαστικά με τα οποία θα εκκινήσουν αύριο οι δύο διεκδικητές του τίτλου και ρώτησε τον Verstappen για τη σημασία αυτής της επιλογής:

Εγώ ένοιωθα καλά και με τα δύο ελαστικά (soft, medium), στις βραδινές ώρες, φυσιολογικά, είναι λίγο πιο κρύες οι θερμοκρασίες, κάτι που θα βόλευε περισσότερο τα soft ελαστικά. Όμως, θα δούμε αύριο τι θα συμβεί. Ασφαλώς και είναι σημαντικό να έχουμε μία καλή εκκίνηση και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε πού θα καταλήξουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Τέλος, ο Max Verstappen κλήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την πίεση που ένοιωθε για το αποτέλεσμα και απάντησε:

Ήμουν πολύ ήρεμος ενώ ξεκινούσαν οι κατατακτήριες, ήξερα πως θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, ξέρω, επίσης, πως η ομάδα θα μου προσφέρει το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο (καλύτερη απόδοση). Αυτό κάνουμε ήδη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αυτό, και πάλι, απέδωσε πολύ καλά σήμερα.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles