spot_img

Επίσημο: Ανανέωσε –επιτέλους- ο Vettel με την Ferrari

O Sebastian Vettel είπε το “ναι”, ανανέωσε το συμβόλαιό του και πλέον επίσημα θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα οδηγός της Scuderia Ferrari.

Το συμβόλαιο του Γερμανού τελείωνε στο τέλος της φετινής σεζόν και πολλές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν να έχει προσύμφωνο με την Meredes για το 2019. Επιπλέον, οι κακές γλώσσες έλεγαν πως ο Vettel προτιμούσε ανανέωση για έναν χρόνο, για να μπορεί να εξετάσει τις επιλογές του.

Τώρα, στα πλαίσια του GP Βελγίου, η Ferrari ανακοίνωσε πως ο Sebastian Vettel θα φοράει τα κόκκινα για τα επόμενα τρία χρόνια.  Ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου και του Kimi Raikkonen για το 2018. Έτσι, τον βγάζει εκτός πλάνων από άλλες ομάδες, καθώς την επόμενη χρονιά πολλά συμβόλαια οδηγών ολοκληρώνονται.

Σύμφωνα με την ίδια την Ferrari, η ανακοίνωση έγινε νωρίτερα απ’ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένη, καθώς δεν ήθελαν δημοσιεύματα και φήμες να επηρεάσουν τους οδηγούς και την ομάδα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Vettel έβαλε την υπογραφή του μετά το τέλος του FP2 στο Spa, ενώ οι απολαβές του αναμένεται να ξεπεράσουν τα 50 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Έτσι, θα γίνει μαζί με τον Lewis Hamilton, ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στο σπορ.

Με αυτή την εξέλιξη, η ανανέωση και του Valtteri Bottas στην Mercedes θεωρείται πλέον δεδομένη. Όμως, ακόμα μία πόρτα έκλεισε για τον Fernando Alonso, o οποίος πλέον φαντάζει αδύνατο να παραμείνει στην McLaren και το 2018.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles