spot_img

Επίσημο: Χειρουργήθηκε ο Alonso

Ο Fernando Alonso πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, μετά και το ατύχημα που είχε σε προπόνηση με ποδήλατο στην Ελβετία.

Ο Ισπανός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξέτασαν τους τραυματισμούς του. Η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου χθες, με την στήριξη προς το πρόσωπο του να είναι τεράστια. Η ομάδα της Alpine επιβεβαίωσε το εν λόγω συμβάν και τώρα ανακοίνωσε επιπλέον πληροφορίες.

Το δελτίο Τύπου της Alpine επιβεβαίωσε τις χθεσινές αποκλειστικές πληροφορίες του Automotonews.gr, καθώς ο Alonso είχε κάταγμα στο πάνω μέρος της γνάθου του. Τις τελευταίες ώρες, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να επέμβουν στην ζημιά που προκλήθηκε από το ατύχημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Alpine, οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδο της επέμβασης στον Ισπανό. Θα παραμείνει για τις επόμενες 48 ώρες στο νοσοκομείο, ώστε να τον επιβλέπουν οι γιατροί. Από την ομάδα είναι αισιόδοξοι πως μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, θα είναι σε θέση να συνεχίσει την προπόνησή του. Θετικό είναι το γεγονός πως από την μεριά της Alpine τον περιμένουν έτοιμο για την έναρξη της σεζόν.

Στην ανακοίνωση δεν υπήρξε αναφορά εάν είχε κάταγμα σε κάποιο κόκαλο του σώματός του ή όχι. Δεν αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε τον οποιοδήποτε άλλο τραυματισμό, πέρα από την επέμβαση στο σαγόνι του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Alonso πραγματοποιεί την επιστροφή του στην F1 μετά από δύο χρόνια απουσίας από το σπορ. Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ψάχνει μια τελευταία ευκαιρία με την ομάδα που του έδωσε τους δύο του Τίτλους στην F1. Το 2018 αποχώρησε μετά από μια σειρά αποτυχημένων σεζόν με την McLaren.

Δοκίμασε την τύχη του στο WEC, όπου κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Toyota και δις τις 24Η του Le Mans. Επιπλέον, αγωνίστηκε στο Rally Dakar με την Toyota και στο Indy 500 με την ομάδα της McLaren.

Aκούστε την εκπομπή “Slipstream” #38 με τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles