spot_img

Η KTM παρουσίασε τα χρώματα του MotoGP για το 2021

Η KTM MotoGP αποκάλυψε την RC16 η οποία θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του 2021, με την Tech3 να αποκτά εργοστασιακό στάτους.

Το 2020 αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη χρονιά της αυστριακής εταιρείας στο MotoGP. Ο Brad Binder έφερε την παρθενική νίκη στο GP Τσεχίας, ενώ ο Miguel Oliveira κέρδισε δύο φορές. Η πρώτη του νίκη ήρθε στην Στυρία, ενώ η δεύτερη στην Πορτογαλία, στον εντός έδρας αγώνα του. Οι εμφανίσεις αυτές, καθιστούν την KTM πλέον ως μια μεγάλη δύναμη στο MotoGP

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Fernando Alonso

Για το 2021, η KTM θα παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές τόσο στο line-up της αλλά και στο σχηματισμό της. Ο Miguel Oliveira προβιβάζεται στην πρώτη ομάδα, δίπλα στον Νοτιοαφρικανό Binder. Οι δυο τους αποτέλεσαν το δίδυμο της ομάδας και στην Moto2.

KTM MotoGP 2021Η Tech3 τώρα, θα αποκτήσει εργοστασιακό στάτους από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τα χρώματά της, όπως βλέπουμε παρακάτω, αποκτούν το κλασικό πορτοκαλί της KTM και η ομάδα θα έχει περισσότερη τεχνική υποστήριξη. Ο Iker Lecuona θα μπει στην δεύτερή του σεζόν στο σπορ, ενώ δίπλα του θα έχει τον πολύπειρο Danilo Petrucci.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Σε ρόλο δοκιμαστή θα παραμείνει ο Dani Pedrosa, ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της RC16.

KTM MotoGP 2021Το 2020 αποτέλεσε και την πιο ανταγωνιστική της χρονιά στην βαθμολογία των Κατασκευαστών. Η Ducati μπορεί να πήρε το Πρωτάθλημα, όμως οι Yamaha, Suzuki και KTM που ακολούθησαν είχαν διαφορά μεταξύ τους μόλις 4 βαθμούς. Ενδεικτικό της βελτίωσης της KTM είναι το γεγονός πως κατέκτησε περισσότερες νίκες από τους Πρωταθλητές. Ο Pol Espargaro, ο οποίος έφυγε από το εργοστάσιο για να μετακομίσει στην Honda φέτος, τερμάτισε στην 5η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει η KTM το 2021 με ένα ιδιαίτερα νεαρό αλλά άκρως ταλαντούχο line-up οδηγών να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα του MotoGP;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles