spot_img

Έκτακτο: Στο νοσοκομείο ο Fernando Alonso

Ο Fernando Alonso διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα το οποίο είχε σε προπόνηση με το ποδήλατο.

Η ομάδα της Alpine επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός είχε ατύχημα την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου. Ο Alonso βρισκόταν στην Ελβετία όπου πραγματοποιούσε την τελική φάση της προετοιμασίας του για το 2021.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta.it, ο Ισπανός χτυπήθηκε από όχημα ενώ ήταν πάνω στο ποδήλατό του. Η ομάδα δεν θέλησε να κάνει επιπλέον δηλώσεις σχετικά με την κατάστασή του, αλλά επιβεβαίωσε πως έχει τις αισθήσεις του.

Ο Fernando Alonso θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο, στην πόλη του Λουγκάνο. Αύριο, περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, ώστε να δει την έκταση των τραυματισμών του. Το αρχικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για πιθανά κατάγματα στον Ισπανό, με τις αυριανές εξετάσεις να είναι κρίσιμες.

Πληροφορίες του automotonews.gr κάνουν λόγο πως το ατύχημα έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του. Ο Alonso έχει πολλαπλά κατάγματα από πρώτες ακτινογραφίες. Επιπλέον, έχει σπάσει τουλάχιστον δύο δόντια. Πλήρη εικόνα των τραυματισμών του θα έχουμε αύριο.

Σε περίπτωση που χρειαστεί χειρουργείο, είναι πολύ πιθανό να χάσει τις χειμερινές δοκιμές και την έναρξη της σεζόν. Η παρακάτω ανακοίνωση όμως της Alpine F1 είναι ιδιαίτερα καθησυχαστική.

Το άρθρο θα ανανεωθεί με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles