spot_img

Σε λίγους μήνες οι αποφάσεις για την Racing Point

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Racing Point Otmar Szafnauer δήλωσε πως δεν αναμένει σύντομα τη λήξη στην υπόθεση γύρω από την Βρετανική ομάδα.

Όπως μας είναι ήδη γνωστό, η Racing Point έχει ασκήσει έφεση στην απόφαση της FIA να την τιμωρήσει με αφαίρεση βαθμών λόγω παρατυπίας στα πίσω φρένα ενώ, παράλληλα, η Ferrari και η Renault έχουν ασκήσει με τη σειρά τους έφεση επιζητώντας βαρύτερη τιμωρία, καθώς και περισσότερη σαφήνεια γύρω από τους αγωνιστικούς/τεχνικούς κανονισμούς.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 25 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο CEO της Racing Point χαρακτήρισε την όλη διαδικασία ως μια ευκαιρία απόδειξης της αθωότητας για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε μπορούμε να αναμένουμε την τελική απόφαση. Με βάση την εμπειρία μου από το παρελθόν και μόνο ξέρω πως τέτοιου είδους ζητήματα χρειάζονται μήνες για να επιλυθούν. Η αναμονή έχει να κάνει κυρίως με την όλη διαδικασία. Ξέρετε, να βρεθούν οι σωστοί δικηγόροι, να ξεκαθαριστεί το πρόγραμμα. Θέλουμε να είμαστε καθαροί από την πλευρά μας. Είδατε τι ακριβώς είπαν οι αγωνοδίκες, οπότε αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έρθει εκείνη η μέρα που θα βρεθούμε στο Εφετείο και θα αποδείξουμε την αθωότητά μας. Δεν κάναμε τίποτα λάθος. Οι αγωνοδίκες οι ίδιοι παραδέχτηκαν πως δεν κάναμε τίποτα σκόπιμα και ότι οι κανονισμοί ήταν ασαφείς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles