spot_img

Επίσημο: Ο Bagnaia στην Ducati το 2021

Ο Peco Bagnaia θα αποτελέσει εργοστασιακό αναβάτη της Ducati, αντικαθιστώντας τον Andrea Dovizioso την επόμενη σεζόν.

Ο Ιταλός έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν, δείχνοντας τρομερά δείγματα ταχύτητας. Ο Πρωταθλητής της Moto2 του 2018 έχει δείξει τρομερά δείγματα βελτίωσης μέσα στη σεζόν. Μπορεί να μην έχει κερδίσει αγώνα, όμως ήταν πολύ κοντά στον δεύτερο αγώνα του Misano.

Ο νεαρός Francesco θα πλαισιώσει τον τωρινό του teammate, Jack Miller, καθώς αμφότεροι πήραν προαγωγή στην εργοστασιακή ομάδα. Το δίδυμο είναι αρκετά σταθερό μέσα στο 2020 και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα του χρόνου. Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι ένα έτος, ακολουθώντας την τακτική της Ducati στον Danilo Petrucci. Από την άλλη, η ιταλική ομάδα έχει αφήσει να εννοηθεί πως το συμβόλαιο του Miller είναι μακροχρόνιο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τα μετεγγραφικά της Ducati έχουν περάσει από πολλά κύματα φέτος. Ο Andrea Dovizioso ανακοίνωσε μέσω του ατζέντη του πως δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Επιπλέον, η ίδια η Ducati δεν θέλησε να ανανεώσει τον Petrucci.

Ο Bagnaia ήταν εκστασιασμένος με την ανακοίνωση της εργοστασιακής του θέσης στην Ducati και δεν θέλησε να το κρύψει.

Επέλεξα να είμαι αναβάτης της Ducati πριν το Πρωτάθλημα της Moto2 το 2018. Πάντα ήμουν ένας γρήγορος αναβάτης. Η Ducati πίστεψε σε εμένα. Το ντεμπούτο μου ήταν αρκετά περίπλοκο, όμως δεν με αμφισβήτησε ποτέ η ομάδα. Σήμερα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Για εμένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το να είσαι εργοστασιακός αναβάτης της ομάδας ήταν πάντα η επιθυμία μου.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε το Line-up της Pramac Ducati για το 2021. Ο Jorge Martin που αγωνίζεται στην Moto2 για την KTM Ajo θα αποτελέσει τον πρώτο αναβάτη. Δίπλα του θα έχει τον έμπειρο Johann Zarco, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις έπεισε τους ανθρώπους της Pamac. Ο Γάλλος παίρνει την τελευταία του ευκαιρία και πρέπει να την αξιοποιήσει.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1, Slipstream.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles